I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid - and then I ran some more______________
Myślałem, że mnie tam zajebią ale kurwa takie coś warto jest przeżyć
a jeszcze później jak wpierdalałem kiełbe to beczałem i mlaskałem ;D
to to chuj, na robocie w niemczech miałem od zajebania ciapatych i muslimów, no i jak siadaliśmy do szamy na przerwie, oni oczywiście jakieś kanapeczki z jajkami a ja buła i kiełba w morde i wpierdalam bez zastanowienia... jeden spojrzał się na mnie i nagle wszyscy wstali bez słowa odeszli od stołu , na drugi dzień siadamy przy stole a jeden sie pyta czy też będę jadł kiełbasę , powiedziałem, że nie i, że dzisiaj mam schab wołowy w pieczeni prosto z Polski, oczywiście podzieliłem się z ciapakami , jak zajadali się tymże schabikiem i zachwalali jakie to Polskie mięso dobre to w pewnym momencie wypaliłem, że jest to golonka ze świni , jeden rzygał do kosza na śmieci a drugi skrobał język nożem .
Myślałem, że mnie tam zajebią ale kurwa takie coś warto jest przeżyć
a jeszcze później jak wpierdalałem kiełbe to beczałem i mlaskałem ;D
A później mówią, że Polacy to chamy i prostaki...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów