18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Syria - dzieciaki umierają z głodu
C................O • 2017-10-25, 22:43
Gdy do Europy przypływają inżynierowie i doktorzy, a także biedni poszkodowani uchodźcy szukający gniazdka by naładować jabłkofona... prawdziwe ofiary reżimu, systemu oraz wojny, pozostają na miejscu- w Syrii.

Reportaż agencji AFP. Ogólnodostępny na YT.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C................s 2017-10-25, 23:04 18
Za dzieciaki umierające z głodu zawsze piwko.
Zgłoś
wzl_1946 2017-10-25, 23:05 32
Ciężko to komentować. Nóż się w kieszeni otwiera, gdy widzę Merkel i jej podobne lewackie typy pierdolące o konieczności przyjmowania "uchodźców".
Zgłoś
X................3 2017-10-26, 1:30 9
Ja im życzę żeby zaprowadzili u siebie porządek i żyli w pokoju między z nami i między sobą. Wole europejskich kapitalistów niż afrykańskich socjalistów.
Zgłoś
mygyry 2017-10-26, 9:12 3
Jeżeli ktoś myśli, że szwaby pomagają krajom afrykańskim, drenując im ludność w sile wieku, która jest w stanie odbudować ich własne kraje to gratuluję naiwności.
Wystarczy spojrzeć jakie skutki niżu demograficznego mogą się pojawić w rozwiniętych krajach a co dopiero w 3 świecie...
Zgłoś
nowynick 2017-10-26, 9:26 1
aż ma się ochotę złapać za karabin i pojechać napierdalać w te kurwy z ISIS, radykalnych, mniej radykalnych, lokalne bojówki i kto tam jeszcze w tym burdelu uczestniczy...
Zgłoś
DużyKutas 2017-10-26, 9:51 3
Możecie mnie wybluzgać ale jetem zdania że powinniśmy dać przykład i wpompować tam trochę kasy np. w budowę jakiegoś szpitala. Skoro trzymamy z USA którego narobiło tam syfu to chociaż trochę po nich posprzątajmy...
Zgłoś
SpeedyG 2017-10-26, 10:33 23
Pokazali dwójkę dzieci, równie dobrze można spokojnie znaleźć w Polsce dzieci chore na raka wyglądające jeszcze gorzej.
Już wysyłam miliony dolarów dla Syrii, bo dwójka dzieci nie została nakarmiona, a lekarze wyglądają jakoś normalnie.
Niech USA teraz się nimi zajmie, to oni zbombardowali szpital z takimi dziećmi.
To kraje zachodnie UE stworzyły ISIS zbrojąc rebeliantów do obalania prawomocnych władców, tj Kadaffiego i Asada.
Kiedyś na yt były obrady z angielskiego parlamentu, w których politycy oficjalnie mówili, że isis to ich wina, bo pomylili się zbrojąc rebeliantów, którzy przerodzili się w terrorystów. Teraz mają zamachy i plagę ciapatych, karma wróciła,
Zgłoś
H................o 2017-10-26, 10:39 1
up
Dobrze prawisz,każdego szkoda.
Zgłoś
Pan_Diabeł 2017-10-26, 11:08 1
nowynick napisał/a:

aż ma się ochotę złapać za karabin i pojechać napierdalać w te kurwy z ISIS, radykalnych, mniej radykalnych, lokalne bojówki i kto tam jeszcze w tym burdelu uczestniczy...

Wtedy też byś uczestniczył w tym burdelu. Musiałbyś sam siebie napierdalać
Zgłoś
GeoXL 2017-10-26, 11:49
oglądać torturowane zwierzęta mogę zawsze i z chęcią, ale tego nie daje rady
Zgłoś
~Angel 2017-10-26, 11:54 8

Zgłoś
merh 2017-10-26, 12:35 5
U nich dzieci mnogo. Wyrosnie z nich kolejne pokolenie pasozytow albo skrajnych islamistow. Nie żal. Ci zalewający dzisiejsza europe tez byli takimi dziecmi. Teraz z nimi walczycie. Gdzie sens,gdzie logika?
Zgłoś
InnyName 2017-10-26, 12:49 1
polece klasykiem
youtube.com/watch?v=1aEyR0rl5xQ

Nie mogę oczywiście dodać filmu bo kurwa film jest na sadisticu ale nie ma go.

"Taki post lub temat nie istnieje lub został usunięty przed administratora lub moderatora forum."
LOL

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2017-10-26, 14:43 ]
To że ty go nie widzisz nie oznacza że go nie ma

Zgłoś
petru23 2017-10-26, 13:14
Wybić larwy żeby nie przeistoczyły się w zarazę zwana islamistami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem