Jest 10 rodzai ludzi, ci którzy rozumieją system binarny i ci którzy nie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Jest 011 rodzajów ludzi. Ci, którzy rozumieją system binarny, Ci którzy nie, a także Ci, którzy nie widzieli dawno słownika.
Jest kilka rodzajów ludzi, którzy rozumieją ortografię i tych którym się nie chce. Ty należysz do tego drugiego rodzaju. Gratuluję.
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ciężko uwierzyć że 1+1=1...
Się dojebali ortografii a ciekawe ilu na prawdę to zrozumiało... A później jebani "a może frytki do tego" humaniści stoją i śmierdzą przed pośredniakiem albo na Rayan'a w jedna stronę od kumpli pożyczają.
DarthV napisał/a:
Ciężko uwierzyć że 1+1=1...
W zasadzie 1+1 = 10, ale i tak byłeś bardzo, bardzo, blisko.
.-- -.-- .--. .. . .-. -.. .- .-.. .- .--- -.-. .. .
@Dafid - Nie oszukujmy się, człowiek wykształcony, który zna system binarny, powinien chociaż tym minimum ortografii też operować.
naplecik napisał/a:
Ty pewnie codziennie bierzesz go z półki i czytasz. Jak ktoś nie wie nic o niczym a koniecznie chciałby błysnąć intelektem to nauczy się banalnej ortografii i będzie poprawiał błędy gdzie tylko popadnie. Geniusz w chuj.Jest 011 rodzajów ludzi. Ci, którzy rozumieją system binarny, Ci którzy nie, a także Ci, którzy nie widzieli dawno słownika.
naplecik napisał/a:
Jest 011 rodzajów ludzi. Ci, którzy rozumieją system binarny, Ci którzy nie, a także Ci, którzy nie widzieli dawno słownika.
011? No coś ci się tatuś popierdoliło, bo to jest 9...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów