📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rakiety nadmuchane , a ork nawiany
Zwykłe wydmuszki używane w celu zmylenia wywiadu przeciwnika.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Chciałbym się mylić...
ojoj dobrze ze my mamy dobra armie. Zartowalem chuja mamy, pisiory i macior wszystko rozjebaly, ruchaja was w dupe i sie cieszycie. Jeszcze ukraincom paly ciagniecie, wielcy kurwa bracia
focusek napisał/a:
ojoj dobrze ze my mamy dobra armie. Zartowalem chuja mamy, pisiory i macior wszystko rozjebaly, ruchaja was w dupe i sie cieszycie. Jeszcze ukraincom paly ciagniecie, wielcy kurwa bracia
Sam bym lepiej tego nie ubrał w słowa, piwko się należy jak psu buda!
focusek napisał/a:
no i mamy eksperta wojskowego, Generała wszelkich wojsk lądowych, morskich i powietrznych. Człowieka, który dokładnie zna się na geopolityce, omnibusa militarnego. Dziękuję za tę merytoryczną wypowiedź.
Ale takie straszaki to ma każda armia na świecie, stawia się je żeby odciągnąć uwagę albo zmylić przeciwnika
jolmen13 napisał/a:
no i mamy eksperta wojskowego, Generała wszelkich wojsk lądowych, morskich i powietrznych. Człowieka, który dokładnie zna się na geopolityce, omnibusa militarnego. Dziękuję za tę merytoryczną wypowiedź.
tak sie sklada ze sluzylem dosc dlugo w polskiej armii i wiem w jakim stanie sie znajduje ale pozdro dzieciak
Co jak co ale jeszcze chyba w historii świata i wojen nie było takiej sytuacji, że armia, do tego kreująca się na jedną z największych potęg na świecie w zaledwie kilka tygodni stała się jednym z największych kabaretów i pośmiewisk na świecie. Wyśmiewanych przez wszystkich. Oczywiście wojna to tragedia ale w wykonaniu Rosji to jedna wielka tragikomedia.
ale to chyba logiczne że w miejscu gdzie z nagrania można łatwo namierzyć cel dadzą dmuchane - nie raz było tu nagranie że zrobili program do tv/ktoś zrobił zdjęcie i na podstawie tego prowadzili ostrzał.
ale rozumiem że myślenie boli
ps - jebać ukrów
ale rozumiem że myślenie boli
ps - jebać ukrów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów