📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobrych sportowców w Polsce jest coraz mniej. Rozumiem ten obrazek i szacunek dla Pana Radosława. Tyle w temacie bo po chuj pisać więcej?
You're Never Fully Dressed Without a Smile
Jak klub kasy nie wypłaca, to dziw, że się chłopy cieszą, jak im kontakta rozwiązą, albo się sam skończy. A jak bulą hajsu, za gówno robienie to i ja bym żewnymi łzami płakał.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Jak nie, to równie dobrze można podpisać tę fotę tak:
- Lewa strona: Broź kocha Widzew i chce w nim grać, jak długo to możliwe
- Prawa strona: Sobolewski ma dosyć Wisły, nie kocha tego klubu
Jak nie, to równie dobrze można podpisać tę fotę tak:
- Lewa strona: Broź kocha Widzew i chce w nim grać, jak długo to możliwe
- Prawa strona: Sobolewski ma dosyć Wisły, nie kocha tego klubu
BRÓZ poi prostu cieszy się że wyjeżdża z łodzi
zsakuł napisał/a:
a może płacze, bo wie, ze hajs się skończy, a nie dlatego, że kocha tan klub? I co? Gdzie jest teraz sens tego obrazka? Zniszczyłem Twój światopogląd
Prawdziwy skurwiel z Ciebie, a takich tu trzeba! Łap browar!
a może jesteś pedałem i boli cie dupa ?
zsakuł napisał/a:
I co?
I gówno.
Jakby grali tylko i wyłącznie dla "ukochanej drużyny" to graliby za darmo.
chłopaki nie płaczą
zbyszko z lublina napisał/a:
chłopaki nie płaczą
Wyjątek potwierdza regułę:
When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
zsakuł frajerze jak dorośniesz to zrozumiesz że facet nie płacze po pieniądzach tylko po czymś co naprawdę kochał.
Oceny już pewnie wystawione to gnojki harcują
Oceny już pewnie wystawione to gnojki harcują
Radziu zapraszamy gdzie zaczynałeś karierę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów