Ja proponuję do tego ZUS-u wysłać naszego niezawodnego Promka, on już z tą szafą zrobi porządek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Ja proponuję do tego ZUS-u wysłać naszego niezawodnego Promka, on już z tą szafą zrobi porządek
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Witamy w Polsce. Chuj w dupę ZUSowi i innym świniom przy korycie.
Widzicie? Nawet prokuratura stwierdziła, że w ZUS "pracują" debile nie odróżniający sauny od szafy.
i nie, nie wiocha
i nie, nie wiocha
nygas232 napisał/a:
źródło proszę!
i nie, nie wiocha
gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130410/SZCZECIN/130409590
I dobrze tak debilowi, który karmił zusowego pasożyta. Przecież to na pewno nie jedyne zlecenie na rok dla takiej firmy montażowej. Jakby gościu miał jaja, to nie wypisałby z dupy wziętej faktury a powiadomił kogo trzeba. No, ale jak się jest łasym na kasę tak jak dyrektorek na saunę...
Polska działa w ten sposób:
90% ludzi żyje do pierwszego ledwo ciułając (ogólnie jest duża bieda) -->
jest duża bieda przez to, że podatki są zbyt duże -->
przez to, że podatki są duże, wszystko jest drogie -->
przez to, że wszystko jest drogie ludzie chcą się dorabiać na boku -->
wówczas mamy 2 opcje: wykorzystują swoją pozycję, tworząc tak zwane 'kolesiostwo' albo kradną -->
przez to, że ludzie kradną i żyją w układach, do budżetu wpływa coraz mniej pieniędzy -->
przez to, że jest mniej pieniędzy, rząd podnosi podatki-->
przez co 90% ludzi żyje do pierwszego ledwo ciułając
i tak w koło macieju. Można by odwrócić ten proces obniżając podatki (np VAT i akcyzę) albo zlikwidować (dochodowy). Niestety ludzie wolą pasjonować się konfliktami politycznymi, Smoleńskiem, jak wyglądałaby Madzia z Sosnowca za 100 lat czy związkami partnerskimi. Tymczasem sprywatyzowana stocznia w Gdańsku zarabia 40 tys zl/h. Niestety gdy była w rękach państwa stała się niewypłacalna... ech mój kraj, taki piękny.
90% ludzi żyje do pierwszego ledwo ciułając (ogólnie jest duża bieda) -->
jest duża bieda przez to, że podatki są zbyt duże -->
przez to, że podatki są duże, wszystko jest drogie -->
przez to, że wszystko jest drogie ludzie chcą się dorabiać na boku -->
wówczas mamy 2 opcje: wykorzystują swoją pozycję, tworząc tak zwane 'kolesiostwo' albo kradną -->
przez to, że ludzie kradną i żyją w układach, do budżetu wpływa coraz mniej pieniędzy -->
przez to, że jest mniej pieniędzy, rząd podnosi podatki-->
przez co 90% ludzi żyje do pierwszego ledwo ciułając
i tak w koło macieju. Można by odwrócić ten proces obniżając podatki (np VAT i akcyzę) albo zlikwidować (dochodowy). Niestety ludzie wolą pasjonować się konfliktami politycznymi, Smoleńskiem, jak wyglądałaby Madzia z Sosnowca za 100 lat czy związkami partnerskimi. Tymczasem sprywatyzowana stocznia w Gdańsku zarabia 40 tys zl/h. Niestety gdy była w rękach państwa stała się niewypłacalna... ech mój kraj, taki piękny.
"Prokuratura oskarżyła go o oszustwo i wprowadzenie w błąd urzędników ZUS" bo kurwa nie zauważyli, że im saunę postawili zamiast szafy. Ciekawe co z nią teraz zrobią? Co się będzie marnować, co?
Że też na to pozwalamy...
Że też na to pozwalamy...
Jeszcze dorzuce do @Peciaka, ze na Slasku w okolicach Kaczyc kolo Cieszyna Czesi od strony Karviny kopia nasz wegiel bo kiedys na przekrecie ktos podpisal kontrakt zeby kopalnie zamknac i dostal oczywiscie nie male pieniazki za owa "przysluge". Poszedl siedziec oczywiscie juz dawno temu wyszedl i ma sie dobrze, a nasz kraj traci miliardy bo tam jest bardzo kaloryczny wegiel. Takich przykladow pewnie by sie namnozylo. Czyz to nie jest straszne? Moim zdaniem mozna by sprobowac obnizki VAT i akcyzy, ale przede wszystkim trzeba wypierdolic nasz rzad i niech nowe mlodsze pokolenie ktore mysli przyszlosciowo dla kraju i chce umocnic jego pozycje na swiecie, a nie wiecznie upokarzac i rudzielec lizacy dupe czerwonym na domiar zlego. Trzeba zmienic tez nasza metalnosc przede wszystkim, koniec z komuna i ukladami. Koniec z okradaniem obywateli czego nastepstwem jest okradanie panstwa przez nich. Trzeba tylko cos zrobic zeby sie tej plesni pozbyc z rzadu i odbudowac,odswiezyc.
To jest daaleko poza granicami skurwysyństwa, na obszarze największych absurdów i nonsensów i dymania ludzi przez władzę. Komorę gazową mu trzeba było zamontować nie saunę.
To ciekawe kurwa co kryje szafa prezesa?
Obstawiam wejście do Narni.
Obstawiam wejście do Narni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów