Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak nie ma zakazu to w czym masz problem?
O mamy i kierowce, tak wiemy bez ciebie biedronki upadną
Oj biedaku, a powiedz mi co robisz z tym zaoszczędzonym czasem czyli 10 minutami? Aaa pewno pucujesz pod domem auto na raty xd
Pewnie rucha "żonę" gamonia blokującego pas przez 5 minut 😁
[ Dodano: 2024-12-20, 23:31 ]
*10
I tu jest pies pogrzebany. "Ta kurwa" faktycznie źle zrobił: jego psim obowiązkiem było jechać nie więcej niż 90.W tym że kurwa zamiast wracac do domu 140 to musze jechać 91
A za zapierdalanie 140 powinno być więzienie a nie mandat.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!W tym że kurwa zamiast wracac do domu 140 to musze jechać 91 bo jakas spasiona parówa nadrabia 5 min na 100km i wszyscy muszą sie za takimi kurwami wlec. Bo jak jeden skończy to kolejny zaczyna i tak do zajebania wszyscy muszą koło 90 jechać.
Nie zesraj panie per cioto.
I tu jest pies pogrzebany. "Ta kurwa" faktycznie źle zrobił: jego psim obowiązkiem było jechać nie więcej niż 90.
A za zapierdalanie 140 powinno być więzienie a nie mandat.
Wy jesteście tu pierdolnięci, na autostradach w Polsce dozwolone jest jechać 140 a wy pierdolicie o więzieniu. Jebał was pies butloszczochy jebane
Kierowca wykonuje ten zawód tak samo jak każdy inny pracujący człowiek, każdemu się śpieszy, nie tylko kierowcom osobówek (nie jestem kierowcą ciężarówki)
Nie twierdzę, że nie. Mówię jedynie o wzajemnym szacunku. Ja tirom drogi nie zajeżdżam i chciałbym aby one nie zajeżdżały drogi mi. Ja na tirze pierwszeństwa nie wymuszam i chciałbym aby one nie wymuszały na mnie. Niestety muszę stwierdzić, że wymuszanie pierwszeństwa na skrzyżowaniach przez tiry jest nagminne. Ja rozumiem, że kierowca może mieć to gdzieś, bo on nawet tego nie poczuje jak w niego wjadę, ale ja mogę stracić życie. Jak to niegdyś wolał Owsiak: miłość, przyjaźń, wzajemny szacunek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów