Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielkie gratulacje dla nagrywającego, który wyprzedza ciężarówkę ciężarówką ;D Nie ma to jak 2kmh różnicy
Jak nie ma zakazu to w czym masz problem?
Jak nie ma zakazu to w czym masz problem?
W tym że kurwa zamiast wracac do domu 140 to musze jechać 91 bo jakas spasiona parówa nadrabia 5 min na 100km i wszyscy muszą sie za takimi kurwami wlec. Bo jak jeden skończy to kolejny zaczyna i tak do zajebania wszyscy muszą koło 90 jechać.
W tym że kurwa zamiast wracac do domu 140 to musze jechać 91 bo jakas spasiona parówa nadrabia 5 min na 100km i wszyscy muszą sie za takimi kurwami wlec. Bo jak jeden skończy to kolejny zaczyna i tak do zajebania wszyscy muszą koło 90 jechać.
Jakaś spasiona parowa musi wyprzedzić, bo nadrobi 5 minut a Tobie kutasiarzu przeszkadza że te 5 minut później będziesz u swojej lochy? Haa tfu jebany gamoniu, bie pozdrawiam chuj Ci w pysk
Policzmy. Różnica 1km/h w prędkości, to przy prędkości ok. 90km/h to zyskany 1km na każde 90km. Przejechanie tego zyskanego kilometra zajmie ok. 40 sekund. Czyli każdy kilometr różnicy prędkości da w zaokrągleniu zysk 40 sekund po godzinie jazdy i ok. 45sekund na każde przejechane 100km. Czyli taki butloszczoch zyska mniej przez godzinę, niż kilkanaście osobówek wlokących się za nim straci przez jego jedno wyprzedzanie.
Policzmy. Różnica 1km/h w prędkości, to przy prędkości ok. 90km/h to zyskany 1km na każde 90km. Przejechanie tego zyskanego kilometra zajmie ok. 40 sekund. Czyli każdy kilometr różnicy prędkości da w zaokrągleniu zysk 40 sekund po godzinie jazdy i ok. 45sekund na każde przejechane 100km. Czyli taki butloszczoch zyska mniej przez godzinę, niż kilkanaście osobówek wlokących się za nim straci przez jego jedno wyprzedzanie.
Powiem tak. Jeżeli pojedziesz z kimś w trasę ciężarówką na tydzień czy dwa to dopiero wtedy zorientujesz się jakie głupoty piszesz. Jeździłem ok roku. Ten typ pracy mi po prostu nie odpowiadał. W podwójnej obsadzie, czyli jazda 20 godzin jazdy ( po ok 10 godzin na głowę) gdy zaczynałem pracę i wahałem się wyprzedzać i po kilku miesiącach gdy nabrałem wprawy i wyprzedzałem to różnica wynosiła nawet do 250km różnicy na korzyść wyprzedzania. A dlaczego tak się działo to zachęcam do wyjazdu w trasę i wtedy wszystko będzie jasne.
Oj biedaku, a powiedz mi co robisz z tym zaoszczędzonym czasem czyli 10 minutami? Aaa pewno pucujesz pod domem auto na raty xd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów