Maluszek Piotra Filapka zaiwania jak przecinak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Kiedyś go zapytałem czy odpuszcza gaz:
"Nie, cały czas na wklepanym, trzeba wygrywać"
"Nie, cały czas na wklepanym, trzeba wygrywać"
to mi się podoba
maluszek, coś taniego, do prawdziwej pasji ("nie ważne czym, ważne jak")
a nie te kurwa, auta od sponsorów po milion i zero atrakcji z oglądania, jak w F1 - jak wystartują tak dojadą, frajerzy
to mi się podoba
maluszek, coś taniego, do prawdziwej pasji ("nie ważne czym, ważne jak")
a nie te kurwa, auta od sponsorów po milion i zero atrakcji z oglądania, jak w F1 - jak wystartują tak dojadą, frajerzy
Takafura napisał/a:
Hołek kiedyś powiedział, że prowadzenie Malucha 80-tką wymaga takiej koncentracji jak jego rajdowego sprzetu przy 200 km/h
a w tym "maluchu" to co najwyżej karoseria z oryginału została
proszę ustawić szybkość odtwarzania na 0,75 wtedy będzie naturalne tempo jazdy, nikt nie zauważył manipulacji w nagraniu?
mały szatan i tyle w temacie
ciekawe jak to jest przyjebac taka fura 160 kmh w drzewo
conderus napisał/a:
ciekawe jak to jest przyjebac taka fura 160 kmh w drzewo
Najpierw giniesz rozpłaszczony na pniu a po 0,05 sekundy silnik wyrwany z mocowań wbija Ci sie w plecy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów