Mam nadzieje że klienci się zastosowali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Ukraińska" powinno być małą literą....
I to nie dlatego, że nie lubię Ukraińców.
Fajnie, że ostrzegają, wiedziałbym gdzie nie wchodzić
I to nie dlatego, że nie lubię Ukraińców.
Fajnie, że ostrzegają, wiedziałbym gdzie nie wchodzić
Za dużego ruchu w sklepie nie ma.
Mam wyjebane kto siedzi na kasie w sklepach itp. Jeśli mnie wkurwi to sie wkurwie a jego kolor skóry, narodowość, religia i orientacja seksualna gówno mnie interesują.
Każdy kto sie doszukuje mojego wkurwienia na opyskliwą/niekompetentną obsługę w rasizmie, homofobii, ksenofobii itp. jest dla mnie zjebanym chujem bez mózgu.
Nienawidzę wszystkich równo i tolerancyjnie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Każdy kto sie doszukuje mojego wkurwienia na opyskliwą/niekompetentną obsługę w rasizmie, homofobii, ksenofobii itp. jest dla mnie zjebanym chujem bez mózgu.
Nienawidzę wszystkich równo i tolerancyjnie.
raz w jakimś markecie na kasie siedziała ukrainka, jeszcze ni chuja po polsku, ciekawe że jak nasi za chlebem jechali do UK to nawet im zabraniali między sobą mówić po polsku, a tu cyk, obsługa klienta po ukraińsku, nie umiesz? to się kurwa naucz
Niby pierdoli mnie to kto siedzi na kasie, ale jak na Orlenie muszę po 3 razy tłumaczyć co chce, bo Tatiana ni ponimaju, to chuj w dupę Junuszom biznesu, którzy do obsługi klienta zatrudniają osoby bez znajomości języka.
zanim pojawi sie zjeb z twierdzeniem "jebani hipokryci, polacy jada do UK to dobrze a jak ukraincy przyjechali do nas to zle"
Juz tlumacze :
UK kraj zamozny, Polska nie. Kazdy Polak w UK zwalnia miejsce pracy w PL. Kazdy Polak, ktory wyjechal przyczynia sie do "braku rak do pracy" Dzieki braku rak do pracy - pracodawcy zmuszenibyliby do podnoszenia wynagrodzen lub zachecania pracownikow by zostali/przeszli do jego firmy bonusami, swiadczeniami, prywatna opieka zdrowotna itd.
Pis sprowadzil ukraincow i teraz zamiast bicia sie o polskiego pracownika, to janusz zatrudni tatjane i w pizdzie ma podwyzki dla poljakow. Takie patriotyczne skurwysyny z pisu w tak ladny sposob ruchaja glupi narod. Potrzebuja podatnikow i w pizdzie maja dobrobyt Polakow... oni potrzebuja podatnikow by dalej zrec za kase innych.
Nie przeszkadzalaby mi ladna ukrainka na kasie... czy jakis saszka na magazynie, jakby przy obecnych cenach srednie wynagrodzenie wynosiloby ze 4.000 i nadal by nie bylo chetnych do pracy. Nie mowie o sredniej krajowej, mowie o realnej zwyklej wyplacie na kasie lub pracownika produkcyjnego.
ps. nie nie jestem platfusem, po jeszcze gorsze chuje niz ci s pisu
Juz tlumacze :
UK kraj zamozny, Polska nie. Kazdy Polak w UK zwalnia miejsce pracy w PL. Kazdy Polak, ktory wyjechal przyczynia sie do "braku rak do pracy" Dzieki braku rak do pracy - pracodawcy zmuszenibyliby do podnoszenia wynagrodzen lub zachecania pracownikow by zostali/przeszli do jego firmy bonusami, swiadczeniami, prywatna opieka zdrowotna itd.
Pis sprowadzil ukraincow i teraz zamiast bicia sie o polskiego pracownika, to janusz zatrudni tatjane i w pizdzie ma podwyzki dla poljakow. Takie patriotyczne skurwysyny z pisu w tak ladny sposob ruchaja glupi narod. Potrzebuja podatnikow i w pizdzie maja dobrobyt Polakow... oni potrzebuja podatnikow by dalej zrec za kase innych.
Nie przeszkadzalaby mi ladna ukrainka na kasie... czy jakis saszka na magazynie, jakby przy obecnych cenach srednie wynagrodzenie wynosiloby ze 4.000 i nadal by nie bylo chetnych do pracy. Nie mowie o sredniej krajowej, mowie o realnej zwyklej wyplacie na kasie lub pracownika produkcyjnego.
ps. nie nie jestem platfusem, po jeszcze gorsze chuje niz ci s pisu
Dokleiłbym kartkę pod spodem: "powodzenia zatem- byli klienci"
Najlepsze jest to, że spotkałem w dwóch miejscach sytuacje gdzie obsługa była z Ukrainy, i ni wchuj nie mówiła po Polsku. I jak przepraszam mam się tu nie wkurwić? To tak jakby pojechać do jebanej Anglii pójść pracować za ladą i na kurwiać po Polsku do klientów...
Nie robi mi kto sprzedaje czy to Ukrainiec, Rusek czy Hindus, tylko niech pracodawca zatrudni kogoś, kto za język a nie zapierdala po najniższej linii oporu.
Nie robi mi kto sprzedaje czy to Ukrainiec, Rusek czy Hindus, tylko niech pracodawca zatrudni kogoś, kto za język a nie zapierdala po najniższej linii oporu.
w sumie to dobrze że własciciel ostrzega klientów zanim wejdą do sklepu.. przynajmniej nie tracą czasu i mogą od razu iść do sklepu obok...podejrzewam że gdyby ta kartka była powieszona przy kasie to pewnie bardziej by irytował klientów ten fakt że zmarnowali np. pół godziny na zakupy tylko po to żeby później się nie dogadać przy kasie
heh, to chyba był ulubiony sklep wielu sadoli, nie mogą już tam wyładowywać swoich kompleksów, to robią to tutaj. Oburzenie na forum jak u tych idiotek, co twierdzą, że nie mogą kupić antykoncepcji w jakiejś aptece, albo tego pajaca co mu nie chcieli wydrukować gejowskich ulotek.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów