📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
więcej emotkinek, dalej śmiało, po.wkurzaj jeszcze parę osób. Dalej...
@up
tee... kurwa synek na piwo zbierasz?
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
tee... kurwa synek na piwo zbierasz?
@up
Nie mów do mnie synek, kijem nie tknąłbym twojej żony.
Nie mów do mnie synek, kijem nie tknąłbym twojej żony.
@up
Dzięki wielkie, można jeszcze normalnie się porozumieć i pogadać na tym portalu, przepraszam i dziękuję nie są słowami do końca obcymi.
Mam problem z przeglądarką i nie załadował mi się obrazek widzę tylko czerwony kwadracik na górze. Ale dzięki za słowa otuchy. Ty też wybacz, że pojechałem po twojej żonie, to na pewno piękna, szlachetna i urocza kobieta. Która wie gdzie jej miejsce.
Bartula - zdecyduj się, dajesz piwo mi czy Drwalowi, czy dajesz nam obydwu ? Lubisz na 2 fronty ?
Dzięki wielkie, można jeszcze normalnie się porozumieć i pogadać na tym portalu, przepraszam i dziękuję nie są słowami do końca obcymi.
Mam problem z przeglądarką i nie załadował mi się obrazek widzę tylko czerwony kwadracik na górze. Ale dzięki za słowa otuchy. Ty też wybacz, że pojechałem po twojej żonie, to na pewno piękna, szlachetna i urocza kobieta. Która wie gdzie jej miejsce.
Bartula - zdecyduj się, dajesz piwo mi czy Drwalowi, czy dajesz nam obydwu ? Lubisz na 2 fronty ?
@up
synek dobre na 2 fronty he he
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
synek dobre na 2 fronty he he
Czytając wasze posty pierwsze co przychodzi mi na myśl to tekst jednego artysty. Oto cytat
"Przydałby się wam ginekolog
Albo dwóch
By okiełznali moloch waszych słów "
"Przydałby się wam ginekolog
Albo dwóch
By okiełznali moloch waszych słów "
@ up
Po co ? Na link musiałbyś kliknąć, a tu masz gotowca
Po co ? Na link musiałbyś kliknąć, a tu masz gotowca
@znawca, nic ci do tego komu piwo stawiam, tyle w tym temacie. jak cię tak bardzo boli to tobie już nigdy nie postawię, chociaż nie wiem co by to komukolwiek dało. spodobał mi się twój komentarz to postawiłem, drwalowi też i kij ci w oko, chociaż życzę też miłego weekendu bo widzę, że masz 25 lat to studiujesz, chyba, trzymaj się ciepło i proszę cię o bardziej inteligentne wypowiedzi z twojej strony bo klnąć to byle burak potrafi. może i to jest portal sadistic, który bodajże łamie wszelkie reguły (czyli można sobie zdrowo klnąć, obejrzeć baby z kutasami, obejrzeć poprzebijane jądra, sekcje zwłok itd.), ale to nie zwalnia z bycia istotą bardziej złożoną niż pawian. pozdro 600
Zakładasz, że wszyscy ludzie w tym wieku studiują?
Linekk jak przeczytasz ze zrozumieniem to tam zauważysz słówko "chyba" a więc nie zakłada, a pozwala sobie przypuścić że 25 letni człowiek studiuje, co jest zresztą bardzo prawdopodobne bo w Polsce jeśli chodzi o ludzi w wieku 19-25 , nie studiujący stanowią mniejszość (źródło wprost)
Ale dzisiaj fajne rozmówki są. Aż miło popatrzeć jak się ludzie żrą między sobą. Proszę, nie przeszkadzajcie sobie.
Wypadało by w tagach napisać z jakiego filmu jest ten gif. Bo sam film jest zajebisty Häxan z 1922r. Gorąco polecam wszystkim miłośnikom rycia bani. Film jest niemy, więc śmiało możemy w trakcie seansu równolegle puścić sobie jakąś mózgojebną muzykę, bo oryginalny podkład jest trochę mdły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów