18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
z................u 2011-04-02, 0:28 4
więcej emotkinek, dalej śmiało, po.wkurzaj jeszcze parę osób. Dalej...
Zgłoś
Mr.Drwalu 2011-04-02, 0:43 6
@up
tee... kurwa synek na piwo zbierasz?

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
z................u 2011-04-02, 1:02
@up
Nie mów do mnie synek, kijem nie tknąłbym twojej żony.
Zgłoś
z................u 2011-04-02, 1:36
@up
Dzięki wielkie, można jeszcze normalnie się porozumieć i pogadać na tym portalu, przepraszam i dziękuję nie są słowami do końca obcymi.
Mam problem z przeglądarką i nie załadował mi się obrazek widzę tylko czerwony kwadracik na górze. Ale dzięki za słowa otuchy. Ty też wybacz, że pojechałem po twojej żonie, to na pewno piękna, szlachetna i urocza kobieta. Która wie gdzie jej miejsce.

Bartula - zdecyduj się, dajesz piwo mi czy Drwalowi, czy dajesz nam obydwu ? Lubisz na 2 fronty ?
Zgłoś
Mr.Drwalu 2011-04-02, 15:54
@up
synek dobre na 2 fronty he he

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
pedzel 2011-04-02, 16:35 1
Czytając wasze posty pierwsze co przychodzi mi na myśl to tekst jednego artysty. Oto cytat

"Przydałby się wam ginekolog
Albo dwóch
By okiełznali moloch waszych słów "
Zgłoś
xqvz 2011-04-02, 16:57 3
Kurwa może po prostu wklejajcie linki do Cwejka ?
Zgłoś
a................h 2011-04-02, 16:59
@ up
Po co ? Na link musiałbyś kliknąć, a tu masz gotowca
Zgłoś
bartula 2011-04-02, 17:26
@znawca, nic ci do tego komu piwo stawiam, tyle w tym temacie. jak cię tak bardzo boli to tobie już nigdy nie postawię, chociaż nie wiem co by to komukolwiek dało. spodobał mi się twój komentarz to postawiłem, drwalowi też i kij ci w oko, chociaż życzę też miłego weekendu bo widzę, że masz 25 lat to studiujesz, chyba, trzymaj się ciepło i proszę cię o bardziej inteligentne wypowiedzi z twojej strony bo klnąć to byle burak potrafi. może i to jest portal sadistic, który bodajże łamie wszelkie reguły (czyli można sobie zdrowo klnąć, obejrzeć baby z kutasami, obejrzeć poprzebijane jądra, sekcje zwłok itd.), ale to nie zwalnia z bycia istotą bardziej złożoną niż pawian. pozdro 600

www.facebook.com/NaDrodze
Zgłoś
.................. 2011-04-02, 17:29
bartula napisał/a:

widzę, że masz 25 lat to studiujesz

Zakładasz, że wszyscy ludzie w tym wieku studiują?
Zgłoś
vampirevorador 2011-04-02, 17:45
Linekk jak przeczytasz ze zrozumieniem to tam zauważysz słówko "chyba" a więc nie zakłada, a pozwala sobie przypuścić że 25 letni człowiek studiuje, co jest zresztą bardzo prawdopodobne bo w Polsce jeśli chodzi o ludzi w wieku 19-25 , nie studiujący stanowią mniejszość (źródło wprost)
Zgłoś
D................r 2011-04-02, 17:51
Ale dzisiaj fajne rozmówki są. Aż miło popatrzeć jak się ludzie żrą między sobą. Proszę, nie przeszkadzajcie sobie.
Zgłoś
bartula 2011-04-02, 17:58
@up nikt się nie żre

www.facebook.com/NaDrodze
Zgłoś
miedziak 2011-04-02, 18:06 2
Wypadało by w tagach napisać z jakiego filmu jest ten gif. Bo sam film jest zajebisty Häxan z 1922r. Gorąco polecam wszystkim miłośnikom rycia bani. Film jest niemy, więc śmiało możemy w trakcie seansu równolegle puścić sobie jakąś mózgojebną muzykę, bo oryginalny podkład jest trochę mdły.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów