Siedmiu żołnierzy trafionych pociskiem. Nie było napisane czy to dobre czy złe ciapaki ale z rachunku prawdopodobieństwa wynika, że złe bo większość jest zła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Siedmiu żołnierzy trafionych pociskiem. Nie było napisane czy to dobre czy złe ciapaki ale z rachunku prawdopodobieństwa wynika, że złe bo większość jest zła
Można powtórkę?
Będziesz starą kopoł?
materiał kręcony przez Kurdów, więc walą albo w parobków Erdogana, albo kozojebców z ISIS... więc złych, złych :^))
A są dobre?
Jak to Kurdowie rozjebałi kogoś to napewno jebneli kogoś złego Brawo Piwko leci
Barnellini napisał/a:
Siedmiu żołnierzy trafionych pociskiem.
Widać zarówno w normalnym, jak i w zwolnionym tempie, że żaden z żołnierzy nie został trafiony- pocisk uderzył w zbocze wzgórza, na którym stali. Większość kierowanych przeciwpancernych pocisków rakietowych, posiada głowice kumulacyjne, tak więc zakładam, że żadnemu z nich, nic się nie stało- no może poza popękanymi bębenkami...
Akcja miała miejsce 20 lipca 2020 roku, na wzgórzach Elisher, Çelebi - Hakkari (Turcja).
Nie wiem czy to złe chłopaki, ale na pewno głupie, bo większość to idioci
To normalne, że pociskiem miota na wszystkie strony jak szatan? Jak on w ogóle trafił w cel?
Wygląda jak piorun kulisty.
Wygląda jak piorun kulisty.
wilkoala napisał/a:
Pocisk/Rakieta chyba ruski, bo jakoś jakby najebany leci.
Pocisk jest naprowadzany przez operatora do końca (radio lub cieniutki drut), więc to operator ma taką rękę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów