📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Stary na harda aż mi się szkoda tych przszół zrobiło.( a ten ostatni to szerszeń?? )
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Niesprawiedliwa walka. Czemu ta tarantula leży zamiast popierdalać na swoich odnóżach?
@up
Zmęczyła się kapkę
Zmęczyła się kapkę
@riomus i masz piwo za orientację. Większość ludków ślepo wierzy w to co napiszą w temacie.
w drugim filmiku głosu użyczył Optimus Prime
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
wziąć takiego szerszenia zmodyfikować genetycznie i wysłać niech wpierdoli trochę chińczyków
To nie jest tarantula tylko ptasznik
W języku polskim tarantula a ptasznik to bardzo duża różnica gatunkowa Dla Amerykanów większość byrditerów to tarantule. Pozdro
W języku polskim tarantula a ptasznik to bardzo duża różnica gatunkowa Dla Amerykanów większość byrditerów to tarantule. Pozdro
Człowiek to dopiero "ultimate warrior". Słyszałem, że taki może zdepnąć albo walnąć kapciem wszystkie te robaki. Aż strach do takiego podchodzić.
te ostatnie to chyba osa jest bo one bija pajonki i paralizujo je na ok. 4 tyg (pajak nadal zyje ale ma stuna) no i skladaja w pajaku jaja i pajaka zakopujo pod ziemia a gdy mlode dorasta to wychodzi z pajaka i zarazem go zjada i pozniej odkopuje sie z groty juz jako dorosla osa aby upierdalac dalsze pajaki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów