Źródło z YT jakby komuś zamulało:
Źródło z YT jakby komuś zamulało:
Co ten kurw robi na tej ulicy? Pewnie jeszcze bez oświetlania. Pedalarze pierdolony.
Na jego kanale na YT ,,Łódzki Rejestrator" jest pełno tego gówna. Ten ćwierćmózg zapierdala środkiem po 3-pasmówkach mimo, że obok ma nowiutkie ścieżki rowerowe. Kiedyś trafi na gościa z większą niż jego sieczką we łbie i zakończy karierę.
A poza tym podał bym go do sądu o spowodowanie kolizji
Co ten kurw robi na tej ulicy? Pewnie jeszcze bez oświetlania. Pedalarze pierdolony.
Na jego kanale na YT ,,Łódzki Rejestrator" jest pełno tego gówna. Ten ćwierćmózg zapierdala środkiem po 3-pasmówkach mimo, że obok ma nowiutkie ścieżki rowerowe. Kiedyś trafi na gościa z większą niż jego sieczką we łbie i zakończy karierę.
W 0:30s macie znak - droga krajowa nr 12. Ścieżki rowerowej nie widać (może jest kawałek dalej od drogi? nie wiem), więc zdaje się, że pedalarz jechał zgodnie z prawem. Przywalić się można co najwyżej tego, że jedzie środkiem pasa, a nie tak jak powinien przy krawędzi, ale to też dyskusyjne.
W 2:23s widać natomiast, że jego koszulka nie jest odblaskowa, ale w 2:08s już widać jak mocno świecą się odblaski na bandzie, kiedy ją mija, więc musi mieć jakieś światełko z tyłu. Malusieńkie w porównaniu do świateł samochodowych, ale jest, więc tu też prawo stoi po jego stronie (tak, mamy chujowe regulacje prawne związane z oświetleniem rowerzystów).
Swoją drogą widać z daleka, że gość nie ogląda filmików na Sadolu. Jeżdżenie rowerem po trójpasmówce, i to w nocy to wręcz proszenie się o potrącenie. Cmentarze są pełne ludzi jeżdżących zgodnie z przepisami i mających pierwszeństwo...
W takiego nieoznakowanego ciula w takim miejscu jebnąć to nie jest wina kierowcy.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
W 0:30s macie znak - droga krajowa nr 12. Ścieżki rowerowej nie widać (może jest kawałek dalej od drogi? nie wiem), więc zdaje się, że pedalarz jechał zgodnie z prawem. Przywalić się można co najwyżej tego, że jedzie środkiem pasa, a nie tak jak powinien przy krawędzi, ale to też dyskusyjne.
Niech zgodnie z prawem dalej nakurwia środkiem po takiej drodze a my chętnie to na hardzie zobaczymy.
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".grudzin7 kolego wedle Polskiego prawa o ruchu drogowym na drogach o podwyższonej prędkości takiej jak droga krajowa o której wspominasz niewolni się poruszać rowerami a więc tego pedalarza nawet tam nie powinno być
Niestety, ale nie. Zakaz dotyczy tylko dróg ekspresowych i autostrad, więc drogi krajowe (nawet te o podwyższonej prędkości) się nie łapią. Serio, możesz sprawdzić
Artykuł nakazujący jazdę poboczem też odpada, bo utwardzonego pobocza tutaj nie ma (przynajmniej na fragmencie z filmu). Także niestety ale gość jechał legalnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów