Chamstwa drogowego ciąg dalszy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@SQT Gdzieś ty kurwa na autostradzie widział podwójną ciągłą pomiędzy pasami idącymi w tę samą stronę?
Mam na koncie kilka podobnych zachowań jak ten kierowca autobusu. Jak ktoś jeździł starą "dwójką" Poznań - Świecko przed modernizacją 10 lat temu to się domyśli sam dlaczego. Młodym podpowiem, że zapobiegłem zderzeniom czołowym. Teraz są wysepki, dodatkowe pasy dla zjeżdżających z trasy, no i ciśnienie mniejsze, bo połowa autostradą śmiga.
Halo debile
28 sekunda, zobaczcie sobie jak droga nagle zmienia kąt pochylenia, jest bardzo duże prawdopodobienstwo(a chyba nawet na pewno i dla tego była tam podwójna), że jak osobówka zaczęła wyprzedzać, to leciała na ślepaka.
BRAWO dla kierowcy autobusu, sam próbowałbym ratować sytuację, gdybym sam widział, że typ mnie chce wyprzedzić, a z przodu nic tylko wierzchołek drogi, to bym tak samo zrobił. (częsta pułapka i bardzo zdradliwa, przez to jest chyba najwięcej czołówek ,nie licząc wyprzedzania w mgłe, ale to już szaleństwo)
A wy jebany gimbusiarski śmierdzący motłoch do gazu raz. Za 2-3 lata prawo jazdy, a tutaj takie spierdolone myślenie, no tragedia. Wstyd, kolejne pokolenie jebanych cebulaków, myślących nie dość, że stadnie, to jeszcze źle i tępo.
Chuj z tym.
28 sekunda, zobaczcie sobie jak droga nagle zmienia kąt pochylenia, jest bardzo duże prawdopodobienstwo(a chyba nawet na pewno i dla tego była tam podwójna), że jak osobówka zaczęła wyprzedzać, to leciała na ślepaka.
BRAWO dla kierowcy autobusu, sam próbowałbym ratować sytuację, gdybym sam widział, że typ mnie chce wyprzedzić, a z przodu nic tylko wierzchołek drogi, to bym tak samo zrobił. (częsta pułapka i bardzo zdradliwa, przez to jest chyba najwięcej czołówek ,nie licząc wyprzedzania w mgłe, ale to już szaleństwo)
A wy jebany gimbusiarski śmierdzący motłoch do gazu raz. Za 2-3 lata prawo jazdy, a tutaj takie spierdolone myślenie, no tragedia. Wstyd, kolejne pokolenie jebanych cebulaków, myślących nie dość, że stadnie, to jeszcze źle i tępo.
Chuj z tym.
Zawsze bronię tzw. "szeryfów", bo moim zdaniem mają rację, bo człowiek stoi pół godziny w korku a jakiś burak swoją beemą zapierdziela do końca zamkniętego pasa i pcha dupę jak debil, więc dobrze że ktoś im w tym przeszkadza. Jednak tego kolesia nie rozumiem, pewnie chciał zablokować wyprzedzanie na podwójnej ciągłej, ale raz że nie powinno mu to w niczym przeszkadzać, a dwa że stworzył ogromne niebezpieczeństwo na drodze.
@up a kto ci każe stać w kolejce? Zmieniasz pas i jedziesz, przynajmniej kolejka się zmniejsza. Twój problem, że nie myślisz.
re_st_ho_me napisał/a:
Polacy ogólnie jeżdżą jak pizdy, nie przestrzegają przepisów, jadą za szybko, narażają siebie i innych. Jestem chory jak muszę autem do Polski jechać, mogę przejechać 600km na niemieckiej autostradzie i oprócz korków jedzie się na luzie a wystarczy mi 60km w Polsce i jestem totalnie zmęczony uważaniem czy jakiś debil mnie i mojej rodziny nie zabije bo mu się śpieszy albo chuj wie dlaczego
bo w Polsce jedna robota nie wystarcza zeby wyzywic rodzine
Gdyby ktoś z was jechał kiedyś tą drogą i wiedział jak chujowe są tam oznaczenia. Kierowca laguny miał tam dobrą widoczność. Za chuj nikt nie wie skąd takie z dupy wzięte oznaczenia poziome na drodze.
Może kierowca PKSu najzwyczajniej przysypiał za kierownicą. Większość z nich miało już wąsy w czasach "ogórka", a teraz im każą do 67 roku życia jeździć jeszcze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów