Mój wujek jest szewcem. Przez całe dzieciństwo żartowałem sobie z niego, że szewc bez butów chodzi. Ja zostałem ginekologiem. Teraz mój wujek śmieje się ze mnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pedałem zostałeś, a nie ginekologiem.
szybkimaciej napisał/a:
Pedałem zostałeś, a nie ginekologiem.
Lubię elokwentne, przemyślane komentarze z nutką sarkazmu i kroplą ironii.
Od razu idzie poznać, że ma się do czynienia z oczytanym, wykształconym człowiekiem, który ma poważanie w społeczeństwie, a nie chamowatym gburem, który siedzi na ochronie i z nudów oraz frustracji anonimowo wyzywa ludzi w internecie
nowynick napisał/a:
Lubię elokwentne, przemyślane komentarze z nutką sarkazmu i kroplą ironii.
Od razu idzie poznać, że ma się do czynienia z oczytanym, wykształconym człowiekiem, który ma poważanie w społeczeństwie, a nie chamowatym gburem, który siedzi na ochronie i z nudów oraz frustracji anonimowo wyzywa ludzi w internecie
Również podoba mi się mój komentarz. Nie zamierzam udawać mądrego na portalu dla gimbów tak jak Ty to robisz
szybkimaciej napisał/a:
Również podoba mi się mój komentarz.
nie załapałeś
szybkimaciej napisał/a:
Nie zamierzam udawać mądrego
bo żeby wyjść na mądrego udawać musisz
szybkimaciej napisał/a:
tak jak Ty to robisz
i tu mnie masz
szybkimaciej napisał/a:
Nie zamierzam udawać mądrego
Czyli przyznajesz się, że jesteś po prostu głupi? Może idź do tego gimnazjum z którego szydzisz i się trochę do edukuj.
Trzeba było zostać grabarzem. Martwe nie mówią "nie". Ale nie, doktorstwa się zachciało, burżuje pieprzone...
Ratoshi napisał/a:
Czyli przyznajesz się, że jesteś po prostu głupi? Może idź do tego gimnazjum z którego szydzisz i się trochę do edukuj.
"do edukuj" , a może "doucz"? tak po prostu...
widzisz, naczytałeś się głupot, ustawiłeś ładny obrazek na profilu, używasz mądrych słów, choć nie zawsze z sensem (ale liczą się chęci). a później wstawiasz suchary i nagle jakieś buce się ciebie czepiają i z twojego ego ci powietrze spuszczają.
jak tu kurwa żyć...?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów