Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.______________
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Noż kurwa, jebane skurwysyny, sprzedają skody nawet w dalekich, zajebanych gównem krajach arabskich. A nasze rodzime FSO rozjebał bankrut Daewoo. Bankrut pewno dlatego, że wyjebał w chuj hajsu na łapówki dla ówczesnego SLD
FSO robiło takie gówno, że Daewoo zrobiło przysługę światu pozbywając się go.
A ty co? Kolejny Szwab, co ma w dupie Polaków i polskie produkty! Jeżeli jesteś Polakiem, to nawet przez gardło nie powinno ci przejść że "FSO to gówno". Dokładnie 27 lat temu, jeździłem polonezem i z chęcią bym sobie dziś kupił ładnego nowego, po lifcie! Bo jestem Polakiem! I brzydzę się produktami z zachodu.
Jebać Szwabów, Ruskich i Żydów.
Polska dla Polaków.
A ty co? Kolejny Szwab, co ma w dupie Polaków i polskie produkty! Jeżeli jesteś Polakiem, to nawet przez gardło nie powinno ci przejść że "FSO to gówno". Dokładnie 27 lat temu, jeździłem polonezem i z chęcią bym sobie dziś kupił ładnego nowego, po lifcie! Bo jestem Polakiem! I brzydzę się produktami z zachodu.
Jebać Szwabów, Ruskich i Żydów.
Polska dla Polaków.
A koszulkę z Maryją też masz?
A koszulkę z Maryją też masz?