📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Anglia, Erith, klasa 10
Katar, klasa 10
Argentyna, Buenos Aires
Tajwan, przedszkole
Nigeria, Kano, nauki społeczne
Anglia, Bratford, klasa 7
Jemen, Manakha
USA, St Louis
Katar, klasa 10
Argentyna, Buenos Aires
Tajwan, przedszkole
Nigeria, Kano, nauki społeczne
Anglia, Bratford, klasa 7
Jemen, Manakha
USA, St Louis
oby nigdy kolorowych klas u nas nie było, z resztą i tak na zachodzie biały człowiek jest wypierany przez kolorowych... ale na szczęście ludzie zaczęli się buntować temu procederowi
hornywojtek18 napisał/a:
Popieram!! Nie dajmy się wyprać eee.. wysrać... znaczy WYPRZEĆ!oby nigdy kolorowych klas u nas nie było, z resztą i tak na zachodzie biały człowiek jest wypierany przez kolorowych... ale na szczęście ludzie zaczęli się buntować temu procederowi
Piwo za to, że dałes Tylko fotkę i krótki opis a resztę w komencie. Chwała Ci za to.
rubin69 napisał/a:
@ Anglia, Bratford, klasa 7
pisze sie BraDford drogi panie
btw same ciapole kurwa norma ...
Dzięki, masz racje, ale teraz już za późno na poprawkę
Norwegia wygrywa. "Skocz mi ty chuju"
Co się rzuca w oczy patrząc na szkolne zdjęcia z Niemiec czy Anglii?: Wielokulturowość, tolerancja...
Co się rzuca w oczy czytając polskie komentarze?: Rasizm, ksenofobia...
Co się rzuca w oczy czytając polskie komentarze?: Rasizm, ksenofobia...
Szkoda, że u nas nie ma takiej różnorodności kulturowej. Nie mówię tu o muzułmańcach, bo ich nie cierpię, ale o Murzynach, Hindusach etc. Ale cóż, Polska to chory, ksenofobiczny kraj, normalni ludzie tu nie chcą przyjeżdżać.
@torro
Rasizm ?
Niech sobie zyja we wlasnym kraju i robia gnoj u siebie.
Tolerancja w anglii ostatnio byla, fajne filmiki pozniej krazyly po necie.
Tymbardziej ciapaki - najpierw rozpierdalaja swoj kraj, pozniej z niego emigruja, mnoza sie na potege, a w krajach do ktorych trafia staraja sie wprowadzac wlasne zasady (te same ktore rozjebaly ich kraje)... no podziekuje.
Mala domieszka innych kultur to nic zlego, ale takie np. zdjecie z Bradford ? Trzy dzieciaki wygladajace na rodowitych anglikow, no bez przesady.
Co nam po nich u nas ?
Nie jestem rasista, nie odnosilem sie do nikogo gorzej z powodu rasy, ale wole byc otoczony przez ludzi mi podobnych, ktorych przodkowie zyli i pracowali razem z moimi przodkami.
Rasizm ?
Niech sobie zyja we wlasnym kraju i robia gnoj u siebie.
Tolerancja w anglii ostatnio byla, fajne filmiki pozniej krazyly po necie.
Tymbardziej ciapaki - najpierw rozpierdalaja swoj kraj, pozniej z niego emigruja, mnoza sie na potege, a w krajach do ktorych trafia staraja sie wprowadzac wlasne zasady (te same ktore rozjebaly ich kraje)... no podziekuje.
Mala domieszka innych kultur to nic zlego, ale takie np. zdjecie z Bradford ? Trzy dzieciaki wygladajace na rodowitych anglikow, no bez przesady.
Co nam po nich u nas ?
Nie jestem rasista, nie odnosilem sie do nikogo gorzej z powodu rasy, ale wole byc otoczony przez ludzi mi podobnych, ktorych przodkowie zyli i pracowali razem z moimi przodkami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów