Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem cie obrazić ale tymi wypocinami sam to zrobiłeś. Śmianie się z czyjegoś kalectwa jest prostackie więc nienjestem tylko prosty ale jesteś prostakiem. Życzę ci żebyś też coś stracił w życiu. Wtedy się razem pośmiejemy.
A idź się turbinuj. To sadol czy grupa wsparcia?
A wiesz jaka jest różnica między nami? Ja nikomu nie życzę by coś stracił (jedynie podśmiewam się, z typa, który już stracił, a protezę zawdzięcza sadolom), bo moje prostactwo, ma jakąś klasę w przeciwieństwie do Twojego, kmiocie.
Że już nie wspomnę, że cały żart opierał się o papiery, a nie o nogę sadistic.pl/biuro-pelnomocnika-ds-ozn-ma-wyjebane-jajca-na-inwalidow-v...
Gośc z przeciwka chciał wyprzedzić kolumnę i wyjebał w tego przed nagrywającym.
Ci z na przeciwka zwolnili a tamten co w niego na czołówkę wjechał i tak pędził to
@turor
Butelkę z moczem zakręcał
A idź się turbinuj. To sadol czy grupa wsparcia?
A wiesz jaka jest różnica między nami? Ja nikomu nie życzę by coś stracił (jedynie podśmiewam się, z typa, który już stracił, a protezę zawdzięcza sadolom), bo moje prostactwo, ma jakąś klasę w przeciwieństwie do Twojego, kmiocie.
Że już nie wspomnę, że cały żart opierał się o papiery, a nie o nogę
Wiesz że mam Cię w dupie? A tym bardziej co myślisz?
Widać że więc też powinieneś być pasażerem tego zdarzenia
"Widać że więc też powinieneś" ziomuś alkohol szkodzi to trucizna rzuć to jeśli jeszcze jesteś w stanie podejmować jakieś decyzje
Powiedziałbym, że dwóch szoferów. Ten z kamerką to raczej postronna ofiara. Gabaryt wyprzedzał jak pizda i jebnął czołówkę z gabarytem wyprzedzającym jak chuj z przeciwka. Mam nadzieję, że nagrywający chociaż jakoś wyszedł z tego.
Z naprzeciwka nie wyprzedzał a zagapil sie jak ci przed nim hamowali (na jasnie pana wyprzedzającego ze strony kamerki) i ucieka na lewy pas.
Nie wiem czy pisząc wyprzedzający masz na myśli tego co nagrywał czy tego z przeciwka więc nie wiem czy przyznać ci rację czy kazać się pierdolić w dupę szpikulcem do lodu.... zakładam, że miałeś na mysli typa z przeciwka to przyznaję ci rację.
gosc z przeciwka dal po heblach bo wyprzedzajacy szedl na czolowke a ten ostatni by uniknac zderzenia zjechal na przecisny pas
Butelkę z moczem zakręcał i nie patrzył na drogę
A twoja stara opie*dalała mu bizony z dupy
Nie wiem czy pisząc wyprzedzający masz na myśli tego co nagrywał czy tego z przeciwka więc nie wiem czy przyznać ci rację czy kazać się pierdolić w dupę szpikulcem do lodu.... zakładam, że miałeś na mysli typa z przeciwka to przyznaję ci rację.
Raczej było tak, że gość z naprzeciwka zaczął hamować, a typek za nim nie wyrobił i wybił do lewej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów