Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Butelkę z moczem zakręcał i nie patrzył na drogę
Niby tak, ale w zależności od zestawu to tak trochę ciężko wyhamować w tak krótkim czasie. Wyprzedzający ewidentnie dał dupy.
Nie wiem czy pisząc wyprzedzający masz na myśli tego co nagrywał czy tego z przeciwka więc nie wiem czy przyznać ci rację czy kazać się pierdolić w dupę szpikulcem do lodu.... zakładam, że miałeś na mysli typa z przeciwka to przyznaję ci rację.
Powiedziałbym, że dwóch szoferów. Ten z kamerką to raczej postronna ofiara. Gabaryt wyprzedzał jak pizda i jebnął czołówkę z gabarytem wyprzedzającym jak chuj z przeciwka. Mam nadzieję, że nagrywający chociaż jakoś wyszedł z tego.
A ja mam nadzieje ze nikt nie wyszedl z tego, to kacapia jebana
Kurde fakt. Niewiele widać szczegółów na tym filmie, ale w końcowych kadrach pojawia się paczka z nadrukiem strony na domenie .ru
Widać że więc też powinieneś być pasażerem tego zdarzenia
Gośc z przeciwka chciał wyprzedzić kolumnę i wyjebał w tego przed nagrywającym.
Nie wiem czy pisząc wyprzedzający masz na myśli tego co nagrywał czy tego z przeciwka więc nie wiem czy przyznać ci rację czy kazać się pierdolić w dupę szpikulcem do lodu.... zakładam, że miałeś na mysli typa z przeciwka to przyznaję ci rację.
"Pierdol się w dupę szpikulcem do lodu".
Ten z naprzeciwka nie wyprzedzał, tylko szczał do butli, czy tam jajecznice smażył, czy co oni tam jeszcze podczas jazdy robią, kiedy zobaczył, że przednim hamują, więc jak zawodowa pizda odbił w lewo.
No ale nie masz nogi, więc pewnie masz papiery na to by takie coś nazwać wyprzedzaniem.
Ten z naprzeciwka nie wyprzedzał, tylko szczał do butli, czy tam jajecznice smażył, czy co oni tam jeszcze podczas jazdy robią, kiedy zobaczył, że przednim hamują, więc jak zawodowa pizda odbił w lewo.
No ale nie masz nogi, więc pewnie masz papiery na to by takie coś nazwać wyprzedzaniem.
Miałem cie obrazić ale tymi wypocinami sam to zrobiłeś. Śmianie się z czyjegoś kalectwa jest prostackie więc nienjestem tylko prosty ale jesteś prostakiem. Życzę ci żebyś też coś stracił w życiu. Wtedy się razem pośmiejemy.
Nie obrażaj Pan! Nie każdy jest takim Łotsonem dedukcji xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów