📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Rozjebal bym tej kurwie łeb
Co ona tak celuje jak facet moczem do kibla?
Na szczelnicę potrenować szczelanie, migiem!
Na szczelnicę potrenować szczelanie, migiem!
Jak już musiała zabić to mogła to zrobić jedną kulą a nie robić ze zwierzaka żywą tarczę.
mimo, że strzela jak.. to jednak zimną krew zachowuje.. taka to ojebie gałe i patrząc prosto w oczy zasadzi strapona w dpue
pewnie stary jej tak samo celnie chuja w dupsko ładuje, wyjebac kurwie zęby o krawężnik
I ten film zamyka dyskusje czemu zmywarki muszą zarabiać mniej od ludzi
wrzesin602 napisał/a:
Rozjebal bym tej kurwie łeb
Spokojnie, już dostał z 6 kulek, wystarczy !
Zresztą może to pan szop był a nie szopica ?
Za każdym razę jak widać KOBIETY nie nadaja się do policji/wojska, ogólnie resortów siłowych !
Jebana spasiona tepa pizda, nawet celnie z dwóch metrów nie umie strzelić !
Do zwolnienia !
Może jest z rodziny Ilse* Koch?
Sylwetka pasuje.
Zimna krew też.
Daliby jej wałek do ciasta zamiast pistoletu i jestem pewien, że ogarnęłaby temat dużo sprawniej.
Ale zachowała spokój.
Ciekawe czy wy byście trafili mądrale.
Ale zachowała spokój.
ussesus napisał/a:
Ruszał się to w mózg nie mogła trafić.
Ciekawe czy wy byście trafili mądrale.
Ale zachowała spokój.
Gdybym celował tak jak ona to pewnie bym nie trafił w wodę nawet gdybym wypadł z łodzi na środku oceanu.
Baba w mundurze to zagrożenie dla społeczeństwa. Pod każdym względem i niech mi tu nie pierdolą pizdusie co nawet w wojsku nie byli, że tak nie jest...
jak miał wściekliznę to dobrze zrobiła - chuj tam że musiała 6 czy tam 10 razy strzelić - ledwo bo ledwo ale sobie poradziła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów