Już dawno po świętach, a szopka dalej trwa... Oto kolejny podejrzany w "zamachu terrorystycznym" - Jezusek Malusieńki. Niby taki niepozorny a samolot rozpieprzył...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rzygać mi się chce, jak widzę kolejny post związany ze Smoleńskiem. Gdziekolwiek się, k🤬a, nie ruszę w sieci - Smoleńsk: onet - Smoleńsk, facebook - Smoleńsk, mail - to samo. Niedługo, k🤬a, otworzę lodówkę i wyskoczy z niej Kaczyński.
n................l
2011-02-05, 20:06
o k🤬a, ale paint master
P................z
2011-04-06, 10:20
Japonia sraponia...
Smoleńsk k🤬a!
Ja p🤬lę, dajcie spokój z tym. Jak macie gadać o Smoleńsku to gadajcie z sensem. A nie, jeden robi sobie jaja, a drugi, że już rzyga smoleńskiem. Wyprowadźcie się z kraju jak Wam tak te sprawy na sercu leżą.
Kretyńskie media zaczęły podział, a Wy chcecie już go dociągnąć do końca. Nie ważne, że nic nie wiadomo o tej katastrofie, że zginęło tam całe Polskie dowództwo sił zbrojnych, że zginęła masa znamienitych ludzi, którzy się liczyli. Wy macie wyj🤬e, bo już "rzygacie smoleńskiem" bo jedyne co czytacie to WP Onet itp. gdzie w kółko powtarza się te same informacje.
Ogarnijcie się ludzie :/ Robicie sieczkę w temacie. Co? tak niby modnie i światowo?
dramat. To jest k🤬a sadistic a nie żałostic
@up
dramat. To jest k🤬a sadistic a nie żałostic
dlatego skończ to żałosne p🤬lenie.
T................l
2011-04-06, 18:21
Można mówić o tym. Można płakać z tej katastrofy. Można cieszyć się z tego. Ale nie wolno robić takiej szopki, bo to kurcze nie wypada. To co zrobili media z tego, a szczególnie Kaczyński, więc przez to, rzygam tą katastrofą.
Pewnie ciekawe szopki wywiną w rocznicę, ale jak zwykle, nasi śmieszni politycy coś zrobią.
W................a
2011-04-06, 21:00
Timorol napisał/a:
Ale nie wolno robić takiej szopki, bo to kurcze nie wypada.
Nie wypada, bo...?
Jeśli z powodu religii, to mam złą wiadomość.
R................x
2011-04-07, 8:55
Timorol napisał/a:
Ale nie wolno robić takiej szopki, bo to kurcze nie wypada.
Pfff, świeżak.
R................t
2011-04-07, 12:40
Tka długo jak pisiory będą istnieć, tak długo ta szopka będzie trwać. Nie można by ich wysłać w delegacje do konga?