📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
teraz zamiast wyzwania piwnego bedzie wyzwanie "ile masz szpachli na Twoim samochodzie"
rocznik i marka nie mają żadnego znaczenia - wystarczy postać przy 'granicy' PL-DE (np niedaleko punktu cofania liczników) i można zobaczyć że od szwabów do PL jedzie w 90% sam złom w tym połówki aut i wszelkie powypadkowe nawet jeszcze ze śladami krwi na deskach. Byłem widziałem - dziennie dziesiątki lawet (czasem wyglądają jak wielki konwój) z tego typu sprzętem zasuwa na wschód.
Z całkowicie skasowanego Leona '2014 w ciągu miesiąca można zrobić bezwypadkową perełkę. Jak oni to rejestrują to ja nie mam pojęcia
Z całkowicie skasowanego Leona '2014 w ciągu miesiąca można zrobić bezwypadkową perełkę. Jak oni to rejestrują to ja nie mam pojęcia
*tak z małej bo to pedały
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
cieszą sie z własnej głupoty
mutant napisał/a:
niemiec* płakał jak sprzedawał...
chyba ze smiechu ze znalazl kogos na taki zlom
Ja pierdolę mistrzostwo świata.
RockyWood dobrze pisze. Nie wiem co to za sensacja skoro to najzywklejsza codzienność. Mój wujek od 13 lat zajmuje się takim sprowadzaniem rozjebanych bo uszkodzonych to mało powiedziane aut. Robi je za grosze i zarabia od dwóch do kilkunastu tysięcy na aucie, zależy od modelu i klienta. Każdemu się zdaje że szpachla tu i szpachla tam, gówno prawda, kupuje się całe orginalne elementy tak że nawet miernik lakieru pokaże że super perełka i brać. Wiadomo że to walenie w chuja i w ogóle ale jak to każdy zna "jak Polak nie skręci to jest chory". Chociaż pan, który tak rzeźbił tą lagune taniej by wyszedł i mniej pracy by włożył gdyby wspawał gotowe elementy zamiast bawić się w taką modelarke
@UP, raczej nie zaoszczedził by bo musiałby kupić cały dach i ze dwie ćwiartki.
Trochę szpachli i podnieta.
demotywatory.pl/4144375/Polska
Trochę szpachli i podnieta.
demotywatory.pl/4144375/Polska
Przy takiej ilości szpachli możnaby oddać to auto do muzeum jako dzieło sztuki w kategorii rzeźba...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów