Jak wyżej - Szpilka przegrywa pierwszą zawodową walkę z młodym, perspektywicznym zawodnikiem z Afryki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Heh smieszne to nawet jak zwykle lamusy za monitorem oczernia goscia co cos probuje robic
Mam nadzieję, że jak najszybciej skończy karierę, bo to coś kompromituje Polskę
Może się w końcu nauczy bić zamiast zasłaniania się statystykami 1000-0 zrobionych na walkach z idiotami. Na razie to więcej drze mordę, że każdy jest konfidentem, niż pokazuje jakikolwiek poziom. Masternak to z niego nie będzie...
Bólek napisał/a:
Prawda jest taka że zasłużył na zwycięstwo ....
Tak, w boksie zasługuje się na zwycięstwo poprzez szczekanie przed walką i mówienie dlaczego ja jestem ten dobry a ten drugi zły.
Artur Pinezka, jebany przerzut
Ja pierdolę. Człowiek ma pasję, w każdym wywiadzie widać, że kocha to co robi. A część osób i tak mu wrzuca. Wstyd robi? Wstydu to narobił nam gołota uciekając z ringu.
Mam nadzieję, że podniesie się po tej porażce i będzie w stanie godnie reprezentować Polskę.
Mam nadzieję, że podniesie się po tej porażce i będzie w stanie godnie reprezentować Polskę.
pajonk napisał/a:
Ja pierdolę. Człowiek ma pasję, w każdym wywiadzie widać, że kocha to co robi. A część osób i tak mu wrzuca. Wstyd robi? Wstydu to narobił nam gołota uciekając z ringu.
A największą miłość do sportu przejawiał jak robił trzodę na galach Zimnocha.
No no, dzisiaj dzien zaloby wsrod polskich bialosilnych. Artur dostal wjeby od czarnucha. Tss tss tss.
A co do samego Arturka, moze mu to wyjdzie na dobre, przynajmniej nie beda patrzyc na niego przez pryzmat tego zera.
A co do samego Arturka, moze mu to wyjdzie na dobre, przynajmniej nie beda patrzyc na niego przez pryzmat tego zera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów