Ja pierdolę. Człowiek ma pasję, w każdym wywiadzie widać, że kocha to co robi. A część osób i tak mu wrzuca. Wstyd robi? Wstydu to narobił nam gołota uciekając z ringu.
Mam nadzieję, że podniesie się po tej porażce i będzie w stanie godnie reprezentować Polskę.
Od Gołoty, to się odpierdol. Gdy byłem dzieckiem rodzice budzili mnie i moją siostrę o 05:00 rano, bo Gołota walczy. Do dzisiaj pamiętam te emocje. Andrzej nazwany był "Wielka nadzieja białych". Nie bez powodu. Szpilce do takiego tytułu baaaaaardzo daleko. Szanuję i lubię obydwóch pięściarzy. Fakt jest taki, że Gołota potrafił boksować, ale nie miał tego, co ma Adamek... Psychiki zwycięscy.
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!ciesze sie ze dostał w pizde ,nauczy sie szanowac przeciwnikow ,tak na marginesie ktos powinien w wywiadzie sie go zapytac czy dalej chce napierdalac z Adamkiem czy Kliczko XD rozjebali by go jak gnój po polu,w boksie wpierw musisz umiec przyjmowac ciosy a pozniej oddawac ,a jak widać Szpila napierdala mocno ale gongi przymuje jak Maryla Rodowicz(strzał i w deklu zamieszane)
you made my day, zawsze jak wejde na sadola to sie uśmieję z Waszych komentarzy,
zawsze coś lepszego niż napierdalanie tekstu do inżynierki, kurwa nie idźcie na studia
@GhostScarface
"Przyjął porażkę na klate" ? kurwa ludzie nie rozśmieszajcie mnie...idiota po prostu siebie bronił po tym co naodpierdalał i jak pierdolił o Kliczce czy Adamku - wywiad trochę później po walce pokazuje jakie to mentalne dno,i pozer - pajac prawie sie popłakał cichutko szepcząc "dałem dupy szloch szloch" - prawda dałeś, jebany frajerze! nie tylko w sensie porażki ale tym co żeś odpierdalał. Żeby być szanowanym trzeba wcześniej szanować innych.
Chuj mnie bolało że typ jest z Polski - oglądałem walkę na żywo i bardzo kibicowałem Jenningsowi żeby obił mu ten durny płaski jak u szympansa łeb.
Reasumując - Nie znoszę tego przygłupa.
ciesze sie ze dostał w pizde ,nauczy sie szanowac przeciwnikow ,tak na marginesie ktos powinien w wywiadzie sie go zapytac czy dalej chce napierdalac z Adamkiem czy Kliczko XD rozjebali by go jak gnój po polu,w boksie wpierw musisz umiec przyjmowac ciosy a pozniej oddawac ,a jak widać Szpila napierdala mocno ale gongi przymuje jak Maryla Rodowicz(strzał i w deklu zamieszane)
Widać kurwa jak się interesujesz sportem, o tej walce Szpilki dzisiaj rano się dowiedziałeś. Gdybyś zainteresował się tym wcześniej wiedziałbyś jakie były relacje Szpilki i Jenningsa i co Artur ostatnio mówił o Tomaszu Adamku.
Kolejny kurwa "ZNAFCA" od siedmiu boleści.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów