Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie powiem, na pierwszy rzut oka, pomysł wydaje się być z 'polotem' i tak ładnie pokazywać Rosjan jako zacofanych agresorów... Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to, że ci sami Rosjanie przez dziesiątki lat wspierali lewactwo na całym świecie, w tym w Szwecji tworząc z niej to czym jest teraz. Partia komunistyczna wysyłała pieniądze na cały świat szkoląc tych młodych lewaków, studentów, najpierw hipisów, później lewackich polityków, którzy zrobili z Europy nieuzbrojony kontynent multikulti i LGBTQXZWT (i co tam jeszcze było). No i cóż plan się powiódł, Szwedzi zamiast fortyfikować swoje wybrzeże i kontrolować swoje wody, wstawiają śmieszne propagandowe boje.
to komuniści wspierali lewactwo, a nie Rosjanie... zobacz sobie kim byly z pochodzenia kluczowe postacie komunizmu
a w Szwecji multikulti czyli "państwo tolerancji" rozkręcali już konkretnie zydzi.
sadistic.pl/polak-vs-zyd-kto-ma-racje-vt333314,15.htm3683297
youtube.com/watch?t=85&v=QuYKtwnzG7M (uploader nie chce uploadowac)
en.wikipedia.org/wiki/Viatcheslav_Moshe_Kantor tutaj masz już "ruska"
warto tez zwrocic uwagę na izraelska polityke imigracyjna i zdac sobie sprawę kto tu działa na czyja niekorzyść
know your enemy
Wiesz, to się nazywa cywilizacją. Człowiek głupi, tepy, starożytny, żeby coś ugrał, musiał kogoś zajebać, zrobić uga buga i zeżreć, okraść i mieć dla siebie. Im bardziej człowiek rozwinięty, tym bardziej odchodzi od tępej agresji, a swój rozwój wspomagają techniką i współpracą. Przez rozwój człowieka, rozwija się też wolność i niezależność poglądowa, przez co bardzo dużo pedałów wychodzi z ukrycia. Dopóki nie rżną się przy mnie na ulicy, MNIE jako inteligentnego człowieka z własnym życiem w ogóle oni nie przeszkadzają i nie interesują, pomimo, że wiadomo, że dla nas, normalnych, takie zboczenie jest czymś złym. Wolę być pedałem szwedem, niż brudasem, biednym i zapijaczonym debilem z Rosji. Kibicuję od dawna, by świat się cywilizował, przestał wydawać biliony dolarów na bezsensowne bronie, które służą tylko mordowaniu i by ziemia się rozwijała, robiła to po co właśnie jest. A morderców, pedofilów, złodziei i inne chujowizny powinno się wieszać z odciętą odpowiednią częścią, która sprawiła przestępstwo lub używać najgorszych więźniów do pseudoeksperymentów, jak za czasów Mengele i obozów.
Pisałem to juz kiedyś, napiszę jeszcze raz - wg. mne elity rządzące światem w niemal każdym kraju robią "eksperyment" najlepszego ustroju, najbardziej wydajnego i stabilnego. Niektóre eksperymenty, te są w skali globalnej, wymagaja poświęceń.
Afryka robi za poligon szkoleniowy dla wojska (relatywnie Ukraina robi za poligon dla Rosji).
W Szwecji sprawdza się multikulti i homopropagande
w niemczech tolerancję i masę durnych ustaw z UE
we Francji sprawdzano imigrację i skutki tego
w Grecji sprawdzano bankructwo kraju i totalne załamanie rynku oraz skutki załamania gospodarczego
na Ukrainie sprawdza się przebieg wojny domowej, powstania, oporu ze strony cywilnej
w Anglii sprawdzano przebieg zamieszek i skuteczność ich gaszenia
w Polsce sprawdza się właściwie wszystko inne, a głównie wykończenie obywateli celem którego jest dobrowolna emigracja i opustoszenie kraju.
Można jeszcze kilka krajów wymienić równeż spoza Europy.
Wracając do szwecji, kolejny eksperyment, zobaczymy jakie beda skutki po latach takiej propagandy.
ruscy dowiedzieli się po prostu, że po co z muzułmanami napieprzać się w dalekiej Czeczenii, skoro mogą bliżej.
A po co mają się napieprzać z muzułmanami, skoro wystarczy poczekać, a turbany same wyjadą do krajów, gdzie socjal jest dobry? A do tego jest więcej pozytywów, bo taka Szwecja, czy Norwegia jest osłabiona przez wewnętrzną inwazję muzułmanów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów