18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2018-10-11, 6:15 49
i to jest teraz kurwa zagadka dekady; w TVPis to puścili?
Zgłoś
Pantilion 2018-10-11, 6:20 2

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
pioter84 2018-10-11, 7:27
ale beton
Zgłoś
nowynick 2018-10-11, 8:22 6
fejk i nie śmieszny, pewnie Kurski do tego walił konia ze śmiechu
Zgłoś
Wiewór 2018-10-11, 8:29 4
Kasa zebrana to można iść wdychać kokainowe piedry z dupy kurwy, zlizywać spida z pyty ministranta a po dobrym jebanku popijać luksusowy importowany alkohol.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Noside 2018-10-11, 9:10 2
To jeszcze nic. Dostanie w kopercie gruby hajs za robotę taki pajac jeden z drugim, a potem na pogrzebie z tacą latają. Skurwysyństwo (a podobno synami bożymi są)

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Sosna84 2018-10-11, 9:11 33
Od razu bo obejrzeniu tego filmu chciałem zobaczyć komentarze gimbo-ateistów.
No i Abraxus jak zawsze w swoim spierdoleniu mnie nie zawiódł
Zgłoś
M@recki 2018-10-11, 9:46 1
I to przeszło w TVPis)2 ? Oj czyjaś głowa zleci...
Zgłoś
Dzisiaj 2018-10-11, 9:55 8
Abraxus napisał/a:

Kasa zebrana to można iść wdychać kokainowe piedry z dupy kurwy, zlizywać spida z pyty ministranta a po dobrym jebanku popijać luksusowy importowany alkohol.

fajnie sie bawisz z kolegami
Zgłoś
dhex 2018-10-11, 10:07 1
jak to nie jest z jakiegos kabaretu to ktos za to zostanie stracony w tvp ahah
Zgłoś
N................X 2018-10-11, 10:20 1
Nie ma z czego się śmiać.
Wystarczy otworzyć pierwszą stronę wonetu, żeby poczytać ile instytucji poczuwa się w świętym obowiązku ujebania nas na kasę w pełnym poczuciu mesjanistycznej misji. Pozdrawiam wszystkich urzędników, którzy przeglądają właśnie Sadistica.
Zgłoś
Wiewór 2018-10-11, 10:34 6
Sosna84 napisał/a:

Od razu bo obejrzeniu tego filmu chciałem zobaczyć komentarze gimbo-ateistów.
No i Abraxus jak zawsze w swoim spierdoleniu mnie nie zawiódł

Dupka się nie domyka z oburzenia, że nie wierzę w twojego wymyślonego przez kozjebców śmiesznego mzimu żydka na patyku?
Ile ty masz lat, że musisz mieć wymyślonego przyjaciela? W potwora w szafie też wierzysz?

-Ernest Hemingway

Zgłoś
Ronoaro 2018-10-11, 11:52 17
Up. Dla naszych wojujących gimbo-ateistycznych sadoli

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Wiewór 2018-10-11, 12:02 16
Ronoaro napisał/a:

Up. Dla naszych wojujących gimbo-ateistycznych sadoli

Obrazek

Ministrant po korepetycjach na zakrystii.

-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów