Drzwi obstawione...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Od razu bo obejrzeniu tego filmu chciałem zobaczyć komentarze gimbo-ateistów.
No i Abraxus jak zawsze w swoim spierdoleniu mnie nie zawiódł
Abraxus napisał/a:
Kasa zebrana to można iść wdychać kokainowe piedry z dupy kurwy, zlizywać spida z pyty ministranta a po dobrym jebanku popijać luksusowy importowany alkohol.
fajnie sie bawisz z kolegami
jak to nie jest z jakiegos kabaretu to ktos za to zostanie stracony w tvp ahah
Nie ma z czego się śmiać.
Wystarczy otworzyć pierwszą stronę wonetu, żeby poczytać ile instytucji poczuwa się w świętym obowiązku ujebania nas na kasę w pełnym poczuciu mesjanistycznej misji. Pozdrawiam wszystkich urzędników, którzy przeglądają właśnie Sadistica.
Wystarczy otworzyć pierwszą stronę wonetu, żeby poczytać ile instytucji poczuwa się w świętym obowiązku ujebania nas na kasę w pełnym poczuciu mesjanistycznej misji. Pozdrawiam wszystkich urzędników, którzy przeglądają właśnie Sadistica.
Sosna84 napisał/a:
Od razu bo obejrzeniu tego filmu chciałem zobaczyć komentarze gimbo-ateistów.
Dupka się nie domyka z oburzenia, że nie wierzę w twojego wymyślonego przez kozjebców śmiesznego mzimu żydka na patyku?
Ile ty masz lat, że musisz mieć wymyślonego przyjaciela? W potwora w szafie też wierzysz?
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów