📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Fajny sport, przynajmniej z adrenaliną i z tego co słyszałem to jest szybowiec o nazwie Bocian
@A.J.K.S
Odmontowuje się skrzydła, wsadza do specjalnej przyczepy i normalnie odwozi na lotnisko
Odmontowuje się skrzydła, wsadza do specjalnej przyczepy i normalnie odwozi na lotnisko
a gdzie ten lot nad samymi drzewami?
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Materiał własny ?
A ja się kiedyś bałem czy do domu motocyklem dojadę w taki deszcz. Mokry w chuj zimno w chuj i ślisko w chuj (normalnie jak na lodzie). Ale teraz widzę że może być gorzej w chuj Fajny by był taki szybowiec (no w sumie już wtedy samolot) z silnikiem pulsacyjnym.
no właśnie przed deszczami są najlepsze prądy wznoszące:) oby bilans strat/stop zawsze był 1 do 1
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów