📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja bym się bał latać szybowcem, zbyt niepewna maszyna. Choć podziwianie świata z lotu ptaka musi dawać ogromną frajdę
Wbrew pozorom pewniejsza niż cokolwiek innego co ma silnik . Nie ma się czego bać, dodatkowo szybowiec daje odczuć lot bardziej intensywnie niż samolot, można by rzec, że czujesz się jak ptak.
trzeba miec pierdolonego skilla
O i właśnie dlatego nie wolno wybudować elektrowni wiatrowej koło lotniska aeroklubu.
Trzęsie bo amortyzacji na podwoziu nie ma. PKP tak szybko nie jeździ
Lisie Kąty!! najlepsza miajscówka do latania na szybolach.
Powiem wam co było dalej :
Wyje ta syrena jak na filmie z tupolewa o 10 kwietnia 2010, jeszcze brakuje tego ruskiego co chodził i gadał ni chuja sjebia
Wyje ta syrena jak na filmie z tupolewa o 10 kwietnia 2010, jeszcze brakuje tego ruskiego co chodził i gadał ni chuja sjebia
@MajsterMajster
a czemu ten opad taki niebezpieczny dla szybowca? proszę o wytłumaczenie, bardzo mnie to zainteresowało
a czemu ten opad taki niebezpieczny dla szybowca? proszę o wytłumaczenie, bardzo mnie to zainteresowało
bo jest wiekszy opór na samolot,a to oznacza mniejsze prędkości,mniejsze predkosci mniejsza wysokość .
Zeby zaczac latac samodzielnie musisz odlozyc kilka tysi (3-5 w zaleznosci od aeroklubu).
Hobby jak kazde inne, troche kosztuje. Ale zajawka swietna, polecam kazdemu Niestety, najwazniejsza w tym wszystkim jest pogoda, ktora jest niezbedna zeby cokolwiek sensownego polatac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów