Prawdziwe,lecz nie sadystyczne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:27
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fallout444 napisał/a:
Dawniej jak się przeziąbiło to była polopiryna s i do wyra a nie kurwa kolorowe cukierki.
e tam pierdolisz czosnek się ze śliwkami jadło ewentualnie piło drożdże i termoforem po nogach
Ach jak tak miło powspominać
I te pierwsze płyty z normalna muzyka
"hip-hop" słuchany po cichu żeby matka nie slyszala... Kumplowi stara wyrzuciła płyty bo przeklinali Hah )
"hip-hop" słuchany po cichu żeby matka nie slyszala... Kumplowi stara wyrzuciła płyty bo przeklinali Hah )
Pod koniec lat 80-tych stanie po Bobofruita w godzinnych kolejkach, za to w przedszkolu szał wariata - prawie cały dzień na dworze, praca w grupach, spieprzanie po całym przedszkolu gdy nie chciało się jednak leżakować, w podstawówce oranżada (z prawdziwym cukrem) po 12 czy 15 groszy, do tego słonecznik albo andruty i człowiek był szczęśliwy. Nadeszła era Amigi i Pegasusa, po godzinie/dwóch grania jazda na boisko pograć w "gałę" (bo ileż można przechodzić Contre na 1 życiu?), dalej kosz, siatkówka - wszystko aby się nie nudzić. Człowiek spędzał w szkole/niedaleko szkoły więcej czasu niż musiał. Zawsze można było się zgrać na jakiś wypad. Nikt nie miał problemów z krzywym kręgosłupem, czy wbiegnięciem na 10 piętro. Piło sie kranówę po w-fie, wpierniczało nieumyte owoce i warzywa - i jakoś nikt nie miał problemów ze zdrowiem. Dziś pewnie większość dzieciaków złapała by zadyszkę, biegnąc za potrzebą do toalety w przerwie między dodawaniem "komciów" na jakieś tępej społecznościowce dla małolatów.
Świetnie opisał to kolega w komentarzu ze wczoraj, godzina 20:16.
To były piękne czasy dla tych co pamiętają, warto kiedyś wychować swoje pociechy aktywniej, niż tylko przed monitorem. Amen.
Świetnie opisał to kolega w komentarzu ze wczoraj, godzina 20:16.
To były piękne czasy dla tych co pamiętają, warto kiedyś wychować swoje pociechy aktywniej, niż tylko przed monitorem. Amen.
po prostu jesteśmy zajebiście i tyle.
iście sadystyczne. Jeszcze kilka takich filmików i sami wrażliwcy pozostaną...
zadna dzisiejsza gra nie zastapi:
- kolarze (kapsle z flagami w ktore strzelalo sie z palca tak, zeby nie wypadly za linie)
- pilkarzyki (te same kapsle na narysowanym kreda boisku)
- rzucanie monet do wykopanego dolka (stare zlotowki -> wygrany zbiera wszystko -> HAZARD )
- gra w puche lub zyda (srednio dzieciakow 30+)
- rzucanie nozem do okregu i odcinanie z pola rywala
- cale osiedle porobilo gokardy z desek i kol z wozkow - dzisiejsze quady to nuuuda
Pamietam jak skosili podworko przed blokami, z trawy porobilismy bazy hehe
Kupa fajnych zabaw - rocznik 85 rules
- kolarze (kapsle z flagami w ktore strzelalo sie z palca tak, zeby nie wypadly za linie)
- pilkarzyki (te same kapsle na narysowanym kreda boisku)
- rzucanie monet do wykopanego dolka (stare zlotowki -> wygrany zbiera wszystko -> HAZARD )
- gra w puche lub zyda (srednio dzieciakow 30+)
- rzucanie nozem do okregu i odcinanie z pola rywala
- cale osiedle porobilo gokardy z desek i kol z wozkow - dzisiejsze quady to nuuuda
Pamietam jak skosili podworko przed blokami, z trawy porobilismy bazy hehe
Kupa fajnych zabaw - rocznik 85 rules
Dobra a teraz sie przyznac kto na komunie od rocznika 86 w dol dostal rower gorski bo ja do tej pory dusze w sobie zal
mali118 napisał/a:
Dobra a teraz sie przyznac kto na komunie od rocznika 86 w dol dostal rower gorski
Jestem poniżej 86 rocznika, ale już nie pamiętam co dostałem... chyba masę kasy.
mali118, ja nie. Nic ciekawego, zegarek jakiś bodajże. Teraz? Quady, skutery,motory, itp. Kurwa.. Chociaż.. pamiętam, że w szkole był taki okres, gdy były metal tazo, pokemony, dragon ball, itp. To było zajebiste. Wtedy to była namiastka hazardu, że kto wygra, bierze wszystko. Ale cóż. Wspomnienia zostawić dla siebie
Ponad 700 piw?! Nawet jakbym pokazała fiuta bym dostała połowę tego....
Jeszcze mi się przypomniało jak po "skąpaniu się" lub czymś podobnym szybko szedłem do domu żeby dostać w pierdol i mieć to już za sobą a dzisiaj kurwa do ostatniej łzy się będą gnoje od wszystkiego migać
Jakby komuś było mało, to więcej tego typu rzeczy można znaleźć np tu: www.dzieci90.pl
chcialbym powrocic do tamtych czasow i miec znowu jakies 5-6 lat^^ wychodzic z kumplami na boisko kopac pilke jedna pilka byla od wszystkiego^^
nigdy nie zapomne jak kolekcjonowalem butelki po ptysiu i jak wymienilem wszystkie za 3zl w sklepie poprostu niezapomniane uczucie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów