Prawdziwe,lecz nie sadystyczne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ehhhh załapałem się na końcówkę tamtych dni ale i tak było warto! w zasadzie 90% tego wszystkiego udało mi się jeszcze doświadczyć
Faktycznie.. sama prawda. Aczkolwiek, może mi się wydaje, ale w tamtych czasach był inny, większy problem. Mianowicie : alkoholizm. W prawie co drugim domu był problem alkoholowy. Może tak mi się zdaje, bo mieszkałem w dość ..nieprzyjaznych i niebezpiecznych warunkach, po prostu Kiepska dzielnica. Jednakże, jakoś udało mi się żyć bez szczególnych problemów, grać w piłkę codziennie, od południa do 22+, mało się uczyłem, biegałem po ulicach, wychodziłem z domu mówiąc tylko 'wychodzę' i nic poza tym. A teraz? Kurwa. Justyna Bieber, Hana Montana ( zdecydowanie wolę osobnika T.Montanę ), jakieś kurwa Jonas Brother, chuje muje, dzikie węże. Takie pojebane dzieci neo. Ale cóż. Podobno za 2 lata koniec świata, więc może to będzie kres tego wszystkiego, chociaż.. dużo już było tych końców Pożyjemy - zobaczymy.
Uuuufff ufarcilo mi sie bo pamietam tamte dni jak dzis, i nie bylo problem z rozrozneiniem dziewuchy od chlopaka.
Dalej tak jest jak na filmie ale w małych miejscowościach popularnie zwanych wsiami... ahh pamiętam te czasy kiedy jadło się niedojrzałe jabłka po czym dowiadywałem się ze ojciec je pryskał środkami na mszyce i wieczorem był kał shower albo jak sprawiłem sobie szeroką na centymetr ranę przebiegającą przez pół uda i dostałem tylko plaster, przynajmniej mi szrama została po tych czasach na pamiątkę
mając na uwadze swoje dzieciństwo i to jak wygląda to obecnie u mojego 5-cio i 7-mio letniego siostrzeńca dziękuję rodzicom ,że zmajstrowali mnie w tamtych czasach
nie było pierdolenia o bezstresowym wychowaniu, narozrabiałeś wiec od razu wiedziales co cie czeka. to byly piekne czasy
coroner napisał/a:
nie było pierdolenia o bezstresowym wychowaniu, narozrabiałeś wiec od razu wiedziales co cie czeka. to byly piekne czasy
oto to to piwko bedzie
Autor filmu zbyt często używa słowa "wszyscy" "nigdy" itp. ogólnie film bardzo przerysowany, i nieobiektywny czego najlepszym dowodem jest tekst "nikt nie miał alergii" ja na przykład miałem (rocznik 85 stwierdzona w roku 93) każda z tych "prawd" jest do łatwego podważenia,
Ogólnie to taka laurka dla czasów minionych, a jak to z laurkami bywa nie mają nic wspólnego z rzeczywistością!
Ogólnie to taka laurka dla czasów minionych, a jak to z laurkami bywa nie mają nic wspólnego z rzeczywistością!
Zaiste , dzisiejsze dzieci to łamagi . podwożone pod szkołę odbierane z niej , zero samodzielności tylko komputer i komputer .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów