📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak skurwiałego arcade'a dawno nie widziałem.... BF zszedł na psy
Bardzo ciekawy map pack do BF3. Widzę, że społeczeństwo jest debilami, skoro za 99zł kupują gierkę w której jedyną zmianą jest 6 mapek i skórki na czołgi żeby wyglądały na chińskie
O co tu kurwa chodzi ?
Ostatnio grałem w BF 1942, i widząc to ni chuja nie wiem o chodzi, czemu on wyszedl z samolotu i kurwa po chwili do niego wsiadl? xD
@Analny_Despota
Pierdolisz, BF2 BYŁOBY fajne, gdyby nie mega skurwiała mechanika gra i 130pinga na każdym możliwym serwerze (nie, nie jest to wina mojego internetu). Długo grałem w dwójkę z dodatkami, no i przyznaje była ok jeśli chodzi o walki w pojazdach, ale piechotą to masakra.
Najlepsza była jedynka, BF1942
Pierdolisz, BF2 BYŁOBY fajne, gdyby nie mega skurwiała mechanika gra i 130pinga na każdym możliwym serwerze (nie, nie jest to wina mojego internetu). Długo grałem w dwójkę z dodatkami, no i przyznaje była ok jeśli chodzi o walki w pojazdach, ale piechotą to masakra.
Najlepsza była jedynka, BF1942
Profesjonalistów to Ty szukaj w CS'ie, SCII, LoL'u czy jakiejś innej e-sportowej grze, a nie w BF 3.5
nie wspomne juz o enemy territory.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów