📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Gdzie są te piękne?
-Ile oktanów ma etylina 95
-Nie wiem.
-To było trudne pytanie Maciek.
W chuj trudne...
Ale kurwa to są pustaki do ruchania a nie do myślenia. Trafiły tam bo robią za materace dla bogatych którzy je tam wrzucają.
Z tym CBA to było już tutaj: sadistic.pl/miss-polski-2010-cbacbs-vt58761.htm
Ale uznam, że szkoda byłować bo to tylko 1/6 była.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
-Nie wiem.
-To było trudne pytanie Maciek.
W chuj trudne...
Ale kurwa to są pustaki do ruchania a nie do myślenia. Trafiły tam bo robią za materace dla bogatych którzy je tam wrzucają.
Z tym CBA to było już tutaj: sadistic.pl/miss-polski-2010-cbacbs-vt58761.htm
Ale uznam, że szkoda byłować bo to tylko 1/6 była.
You like it
Kobiety zazwyczaj są głupie, ale te tutaj przedstawiają idiotyzm poziom hard.
Cytat:
Gdzie są te piękne?
No jak Tobie się Rozalka Mancewicz nie podoba to nie zazdroszczę wymagań. Na tych wyborach miss zawsze je jakoś chujowo stylizują, że każda wygląda tak samo, ale miałem okazję widzieć Roze na żywo i długo się kisiła w mojej pamięci podręcznej
A tak wracając do filmu to miło ze strony organizatorów, że nie dość, że je bolcowali to postanowili je obśmiać przy publiczności. Ja rozumiem, że te pytania lekko mówiąc nie były wymagajace, ale co one miały wnosić do formuły tych "zawodów"? Typiary tępe jak but to chyba jedyną słuszną decyzją jest upatrywanie szansy w jedynej swojej zalecie tj wyglądzie, czyż nie?
To nie jest 1 z 10, nie widzę sensu zadawać im jakichkolwiek pytań.
To jakby na teście na inteligencje dawać dodatkowe punkty za urodę.
Poziom intelektualny pytań dopasowany do poziomu telewidza.
Podejrzewam, że połowa widowni była tak zestresowana poziomem trudności, że obgryzali paznokcie.
-Ernest Hemingway
Podejrzewam, że połowa widowni była tak zestresowana poziomem trudności, że obgryzali paznokcie.
To nie jest 1 z 10, nie widzę sensu zadawać im jakichkolwiek pytań.
Skoro ustalono, że wybory miss to nie tylko dupa, cycki i buzia i liczy się wnętrze to powinno się dać dodatkowo zawody w ssaniu pały i która ma ciaśniejszą pizdę.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów