18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
G................y 2013-08-12, 9:53
Dawaj mi tu te piękności
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-08-12, 9:55 4
Jeszcze złomiarze nie wkroczyli?

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Redman_1981 2013-08-12, 10:05 5

Zgłoś
Smutas 2013-08-12, 13:53
Załóż sobie portal ":RUINY" i tam takie wrzuty...
Zgłoś
G................y 2013-08-12, 13:57 10
Smutas napisał/a:

Załóż sobie portal ":RUINY" i tam takie wrzuty...

Właściwie to dobrze trafił, Sadistic to ruina przecież i to już trwa trochę. Nie smutaj.
Zgłoś
energetyk 2013-08-12, 16:15
kurwa, jak wstawiasz takie zdjecia to chociaż pokaż infrastrukture a nie kurwa jakies drabinki :/
Zgłoś
Redman_1981 2013-08-12, 16:40 3

Zgłoś
MISIEQM1 2013-08-12, 17:08 58
To nie są ruiny, tylko nasza historia i przestroga dla innych państw, jak z potęgi gospodarczej można zrobić średniowiecze. Z całego serca nienawidzę tej kur*** Polski i dzień w dzień pier***, że wyjadę ale wiem, że to tylko wewnętrzne wkur*** na obecny system i skur***, którzy zasiadają na stołkach, Ale wiem jedno w razie jakiegoś konfliktu te kur*** spier*** z państwa a nam młodym przyjdzie znowu walczyć. Łódź była potęgą włókienniczą, obecnie jest zapyziałą dziurą w du*** z, której uciekła już chyba 1/4 mieszkańców, to samo dotyczy innych miast przemysłowych, wszystko rozkradzione, sprywatyzowane i roztrwonione, Huta Katowice dla świń z Wiejskie była nierentowna, ale dla Hindusa, jest opłacalna, stocznie zlikwidowane, po ch*** w Polsce stocznie, przecież nie mamy, kanałów rzecznych, ani dostępu do morza. Kopalnie to ta sama bajka w latach Gierkowskich prosperowały ponad 34 wielkie kopalnie, obecnie kilka działa i to na 2 no może 3 pokładach, ponad 13 lat temu została zamknięta kopalnia Siersza w Trzebini, został tam oddany nowy 7 pokład ale trzeba było zamknąć. W przyszłym roku Spółka Niemiecka wchodzi na ten pokład i będzie eksportować nasz Polski węgiel do siebie, bo jednak jest to opłacalne. Przy obecnych władzach POPiSowych, jestem już w 100% przekonany, że cały ten pier*** okrągły stół był tylko po to aby doprowadzić kraj do ruiny, rozprzedać majątek, napchać sobie kieszenie naszymi pieniędzmi i doprowadzić do tego, żeby było jak najwięcej prywaty, człowiek u prywaciarza ma ch*** do powiedzenie, zastrajkuje, za pyskuję to zaraz go wyp*** i weźmie kolejnego robola, który będzie zapierdzielał za 1100 zł, na umowę zlecenie. Jak to mówią niektórzy, w złym i zbrodniczym socjalizmie, podnieśli ceny cukru o 50 gr to połowa Polski, wyległa na ulice, a teraz wyjdź to masz po g*** robocie. Teraz jest jeszcze gorzej, teraz nam postawili ,,Mur Berliński'' tylko zamiast betonu mamy witryny sklepowe na ,które patrzymy swoimi smutnymi oczętami i marzymy o tym co mają zachodni niemcy! Więc kochany ignorancie, pamiętaj, że te ruiny dały ci to co teraz masz, po przez wykształcenia i możliwość pracy twoich dziadków, rodziców, ciotek i wujków.
Zgłoś
adam269964 2013-08-12, 17:46
czemu w południowej Małopolsce brak takich skarbów?
Zgłoś
Impulsywny 2013-08-12, 19:13 1
Bo jest chujowa
Zgłoś
S................n 2013-08-13, 0:36 1
Bf3, dodatek CQ, mapka: "złomowisko:
Zgłoś
Kutarate-Miszcz 2013-08-13, 19:41 3
teraz tylko czekać na "Łódź kurwa..."
Zgłoś
S................s 2013-08-13, 19:48 1
MISIEQM1 napisał/a:

To nie są ruiny, tylko nasza historia i przestroga dla innych państw, jak z potęgi gospodarczej można zrobić średniowiecze. Z całego serca nienawidzę tej kur*** Polski i dzień w dzień pier***, że wyjadę ale wiem, że to tylko wewnętrzne wkur*** na obecny system i skur***, którzy zasiadają na stołkach, Ale wiem jedno w razie jakiegoś konfliktu te kur*** spier*** z państwa a nam młodym przyjdzie znowu walczyć. Łódź była potęgą włókienniczą, obecnie jest zapyziałą dziurą w du*** z, której uciekła już chyba 1/4 mieszkańców, to samo dotyczy innych miast przemysłowych, wszystko rozkradzione, sprywatyzowane i roztrwonione, Huta Katowice dla świń z Wiejskie była nierentowna, ale dla Hindusa, jest opłacalna, stocznie zlikwidowane, po ch*** w Polsce stocznie, przecież nie mamy, kanałów rzecznych, ani dostępu do morza. Kopalnie to ta sama bajka w latach Gierkowskich prosperowały ponad 34 wielkie kopalnie, obecnie kilka działa i to na 2 no może 3 pokładach, ponad 13 lat temu została zamknięta kopalnia Siersza w Trzebini, został tam oddany nowy 7 pokład ale trzeba było zamknąć. W przyszłym roku Spółka Niemiecka wchodzi na ten pokład i będzie eksportować nasz Polski węgiel do siebie, bo jednak jest to opłacalne. Przy obecnych władzach POPiSowych, jestem już w 100% przekonany, że cały ten pier*** okrągły stół był tylko po to aby doprowadzić kraj do ruiny, rozprzedać majątek, napchać sobie kieszenie naszymi pieniędzmi i doprowadzić do tego, żeby było jak najwięcej prywaty, człowiek u prywaciarza ma ch*** do powiedzenie, zastrajkuje, za pyskuję to zaraz go wyp*** i weźmie kolejnego robola, który będzie zapierdzielał za 1100 zł, na umowę zlecenie. Jak to mówią niektórzy, w złym i zbrodniczym socjalizmie, podnieśli ceny cukru o 50 gr to połowa Polski, wyległa na ulice, a teraz wyjdź to masz po g*** robocie. Teraz jest jeszcze gorzej, teraz nam postawili ,,Mur Berliński'' tylko zamiast betonu mamy witryny sklepowe na ,które patrzymy swoimi smutnymi oczętami i marzymy o tym co mają zachodni niemcy! Więc kochany ignorancie, pamiętaj, że te ruiny dały ci to co teraz masz, po przez wykształcenia i możliwość pracy twoich dziadków, rodziców, ciotek i wujków.

Bla bla bla bla prrrrr, pierdolenie na sadolu a robic nie ma komu, idz pod sejm i rozpierdol cos, zacznij dzialac a nie pierdolisz jak ci tak bardzo zle, kazdy tylko pierdoli zamiast sie zorganizowac, zrobic wypad na ulice, pierdolnac w rzad czy cos, ja sie ani nie angazuje, ani nie narzekam, nie robie w panstwowce za 1600 brutto, ale kokosow tez nie zarabiam, nie mniej jednak wkurwia mnie zarowno takie rzadzenie z dupy przez cioty na dodatek glownie typowo lewicowskie bo to takie modne, co i pierdolenie bez sensu o czyms o czym kazdy wie przez takich wiejskich zulkow i internetowych dyskutatorow ktory z grymasem na twarzy bedzie zapierdalal do tej roboty za najnizsza krajowa a jedyne co bedzie w stanie zrobic to opowiadac jak mu kurwa zle w tym kraju i umrze biedny albo w polowie splacajac kredyt na frankach szwajcarskich, phhhhhhhhhh
Zgłoś
Fragless 2013-08-13, 19:53 1
Jeżeli to jest ta kotłownia tuż koło M1 to krata piwa, ponieważ zawsze się zastanawiałem co tam jest w środku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów