📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
25 lat? Kurwa, to za zabójstwa są mniejsze kary. No ale cóż, jak rząd okrada ciebie to jest ok, ale jak ty okradasz rząd to masz przejebane.
Łapy poucinać kurwa złodziejom, a nie fundować im wczasy za nasze pieniądze.
Ps Tym u "góry" w pierwszej kolejności.
Łapy poucinać kurwa złodziejom, a nie fundować im wczasy za nasze pieniądze.
Ps Tym u "góry" w pierwszej kolejności.
Nono, ci na górze nie muszą drukować pieniędzy. I nie pojmuję, że nie ma żadnej kontroli. Takie przewałki, większość o tym wie, i co? Jajco. Przepierdalanie kasy z Unii, 10%, i chuj. Ja jeżdżę rempem za 5 klocków, uczciwie pracując, a złodzieje bujają się rządowymi limuzynami za w chuj więcej. A robią tyle, co ja na urlopie. Czyli nic.
tyle kasy.... ktoś wie co to za drukarki ?
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Przez kilka lat tylko kilka milionów złotych? Chyba bardziej kilkadziesiąt.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Problemem nie jest wydrukować tylko to opchnąć. Przeważnie za każdą 100 masz do ręki 5 zł jeśli ktoś bierze w hurcie.
puscili o mwiele wiecej niz mowia kilkadziuesiat milionow bo inaczej by sie nie oplacalo
a co do ceny to za 5 zl to mozesz sobie puscic baka a nie 100 zl
a co do ceny to za 5 zl to mozesz sobie puscic baka a nie 100 zl
Nie ma chu*a, musiał tych gości ktoś sypnąć, nigdy by tego nie znaleźli sami.
z miliona zl tylko 50 tys
wiesz ile kosztuje taka linia same matryce sa warte jak dobre mieszkanie
plus papier najtrudniej dostac
wiec 100 za 5 to jebnij sie w leb
wiesz ile kosztuje taka linia same matryce sa warte jak dobre mieszkanie
plus papier najtrudniej dostac
wiec 100 za 5 to jebnij sie w leb
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów