W sumie zdarzyło się rok temu, więc nie taki newsik, ale sprawę miał niedawno. elk.wm.pl/474934,Udusil-zone-i-tlumaczyl-ze-pomogl-jej-w-samobojstwie-... Link do artykułu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
W sumie zdarzyło się rok temu, więc nie taki newsik, ale sprawę miał niedawno. elk.wm.pl/474934,Udusil-zone-i-tlumaczyl-ze-pomogl-jej-w-samobojstwie-... Link do artykułu.
MeHow89 napisał/a:
Nie wiem jeszcze
Jak będziesz używał explorera, to się dowiesz najwcześniej za tydzień
Nie zrób sobie czegoś do tego czasu
MeHow89 napisał/a:
Nie mam
To chrom tylko taki skin, ja pierdole wszystko wypatrzą i się przyczepią...
Tak już tutaj jest Panie Kolego...
Nie przejmuj się - w naszym klimacie większość społeczeństwa ma niedobory witaminy D i cierpi na deprechę - trudno się dziwić, gdy w zimie już o 16 robi się ciemno... Wkurw narodowy Polaków wynika w znacznej mierze z klimatu.
Wejdź na harda, obejrzyj sobie jakąś psiochę-pierdziochę albo scenki z życia w Brazylii i od razu zrobi Ci się lepiej.
cholonek napisał/a:
...Wejdź na harda, obejrzyj sobie jakąś psiochę-pierdziochę albo scenki z życia w Brazylii i od razu zrobi Ci się lepiej.
Jeszcze go kurwa przytul, poklep po dupce i powiedz że wszystko będzie dobrze.
@MeHow89 nie słuchaj tego pedała, targnij się !!!
nie ma co się pierdolić w tańcu
Sam próbował się zabić, ale nie zabił, bo nie miał mu kto pomóc. Chujową miał tę żonę.
Pedicabo ego vos et irrumabo
"Maska do włosów przeciążonych" znaczy maska dla włosów mających nadwagę, by inne włosy ich nie wyśmiewały jak się spotkają?
ps
Dlatego ja zawsze przycinam fragment z moimi zakładkami, by nie posądzali mnie o choroby psychiczne i inne dewiacje.
ps
Dlatego ja zawsze przycinam fragment z moimi zakładkami, by nie posądzali mnie o choroby psychiczne i inne dewiacje.
Nie masz depresji tylko narcyzm na etapie antypychy. To się dość łatwo rozgryza terapią, a nieleczone grozi wieloma powikłaniami, więc marsz do dobrego psychoterapeuty od PTSD.
szukam testu na iloraz inteligencji mojej fajki, ale nie mogę znaleść
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów