📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to się nazywa mieszane uczucie
Niby czarny a z poczuciem humoru ,może to jakiś niegroźna odmiana pasożyta
Niby czarny a z poczuciem humoru ,może to jakiś niegroźna odmiana pasożyta
Gandalf napisał/a:
Z bawarskim akcentem
Badenia-Wirtembergia (Baden-Württemberg)
Wbijajcie śmiało, Polaków szanują, murzynów i turków trzymają na smyczy... Potwierdzone info.
Przypomna żart z radia:
"Prezydent zdecydował, że afrykańskim piłkarzom dostającym polskie obywatelstwo będą przyznawane polskie imiona i nazwiska np. Emanuel Olisadebe to od dziś Jan Czarniecki
"Prezydent zdecydował, że afrykańskim piłkarzom dostającym polskie obywatelstwo będą przyznawane polskie imiona i nazwiska np. Emanuel Olisadebe to od dziś Jan Czarniecki
A to Czarny Piotruś.
Znam nygusa, swoją drogą całkiem spoko z gadki, który pija czarnego Strzelca. Gościu jest szczęśliwy, że ma buty, spodnie i koszulę, nie wspominając o tym, że cieszy go brak bojówek lokalnego watażki na ulicy. Także, jak się chce , to się można asymilować. Natomiast jebane gównolice abdule i cygany są niereformowalne. Może dlatego, że to afrykanin, a nie afroamerykanin.
haha kurwa zajebisty murzyn haha kurwa niemiecki tez zajebisty narod haha kurwa ...
PhantomMask napisał/a:
W wolnym tłumaczeniu powiedział, że jesteś niedojebany.
Niedojebana byla twoja matka. Wysrala pozniej takiego niedojeba jak ty. To juz kurwa pytania zadac nie mozna zeby jakis cwel sie nie przyjebal? Nie kazdy sie uczyl niemieckiego
Chociaż nie znam tego języka, to akurat domyślam się co powiedział, bo sprawdzałem kiedyś co znaczy słówko "wald", bo ma ono coś wspólnego z mercedesem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów