@Dee_Loc - niezawodności sprzętu, dobre sobie.. Wystarczy wejść na forum myapple.pl w dział pomoc techniczna. Tam są takie kwiatki, że się popłakać z debili można. Najlepszym przykładem jest iMac który dosłownie w każdej jednej wersji, za każdym jednym razem ma wadliwy ekran. Czasami od razu wyskakują plamy, czasami po czasie. Niektórzy na tamtym forum pisali że zwracali czterokrotnie sprzęt do serwisu, ale nawet sam serwisant im mówił, że iMac tak ma i nikt tego nie zmieni, bo sama firma wciąż używa tych samych leciwej jakości ekranów LCD. Niezawodność? Bezawaryjność? Chyba cię pojebało. Wejdź nawet na forum apple.com tam jest od chuja i jeszcze trochę postów i tematów o tym jak zajebiście nie awaryjny jest sprzęt apple.
Sprzęt apple w wielu wypadkach jest dużo gorszej jakości niż nawet innych chińskich firm krzaków, ludzie zobaczą aluminiową obudowę, która jest już wyższej jakości i się spuszczają - bo to aluminium!
Do samego apple nic nie mam, bo firma jak firma, takich firm robiących ludzi w chuja jest na pęczki, w sumie to powiedziałbym że nawet większość chce tylko zarobić - bo w sumie taki jest cel istnienia firmy. Ale najbardziej rozpierdalają mi wnętrzności zaślepieni fanatycznie fani. Nie ważne że to jest gówniany sprzęt - stivi powiedział że to jest najlepszy sprzęt, na ostatnim nabożeństwie keynote przedstawił milion diagramów na których JASNO wynika że ten sprzęt jest NAJLEPSZY. Ciemnota łyka ten chłam i potem tworzą się mity, o super jakości i niezawodności.. Jakościowo apple produkowało sprzęt kiedyś, na początku istnienia firmy, teraz to takie samo gówno jak pozostały sprzęt.
BTW kombosy w stylu: "widziałeś przez szybkę", "nie stać cię" - są już tak żałośnie oklepane, że czas wymyślić coś nowego.