📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mam zdjęć, bo usunąłem, ale na widok tej wargi mam tylko jedno skojarzenie... Miałem taką "przygodę" w Poznaniu: Wyszedłem odprowadzić żonę z kuzynką na dyskotekę i wracając do mieszkania tej kuzynki po drodze zaczepił mnie jakiś gawędziarz z ulotką klubu nocnego, darmowym wejściem i drinkiem. A że byłem już lekko wesoły i nigdy nie byłem w takim miejscu to rachunek był prosty: darmowe wejście, darmowy drink + cycki- bajka co może się stać??? Po wejściu dostałem drinka, piwo zamówiłem sobie sam (chyba ok 30zł z tego co pamiętam). Nie wiem czy w drinku czy w piwie, ale coś mi dosypali i miałem niezły odlot. Na bank nie po alkoholu, bo niejednokrotnie potrafiłem wypić dużo i wszystko kojarzyłem, a tutaj jakaś "dziwna" faza i brak kontroli nad otoczeniem... Oczywiście podeszła do mnie striptizerka z zaczęła flirtować i namawiać żebym zamówił jej drinka, ale już nie kontrolowałem ile to kosztuje.... Nie wiem ile spędziłem tam czasu, bo świat wokół mi wirował, ale w pewnym momencie zadzwonił telefon i na wyświetlaczu pojawiło się, że dzwoni żona... Zdążyły wrócić z dyskoteki, a mnie nie ma... Nabrałem wtedy energii, odgoniłem striptizerkę i wyszedłem z klubu, słabo kojarzyłem drogę, więc włączyłem nawigacje i zacząłem biec, żeby szybko wrócić, tyle zapamiętałem... Obudziłem się i miałem przed oczami mnóstwo krwi i dwa zęby na krawężniku... Dużo ludzi wokół starających mi się pomóc i mówiących, że wzywają karetkę, bo wyglądam bardzo źle. Alkohol i ten dosypany narkotyk cały czas działał i nie myślałem rozsądnie, uważałem że najważniejsze to wrócić do domu kuzynki i już będzie ok. Dostałem jakieś bandaże, żeby zatamować krwawienie i nie czekając na jadącą już karetkę uciekłem z miejsca, żeby szybko wrócić do miejsca zamieszkania kuzynki i czekającej żony. Po drodze zaczęło do mnie docierać, że mam połamane co najmniej 4 zęby, a dolna warga jest rozdarta na jakieś 2-3cm i mogę przy zamkniętych ustach wystawiać język... (Później jeszcze się okazało, że mam połamany nos i rozciętą skórę na nosie). Jak dotarłem już do tego domu i zobaczyła mnie żona to była przerażona, nie będę opisywał co czuła, bo ciężko jest mi to sobie wyobrazić. Zapamiętałem tylko ten strach w jej oczach Zabrała mnie do szpitala i tam mnie jakoś zszyli, ale byłem tak opuchnięty i obolały, że ciężko mi to opisać, a wyłamane zęby momentami dawały tak przeszywający ból, że aż miałem jasno przed oczami. Próbowałem ściemniać, że ktoś mnie napadł i pobił, ale żona zobaczyła historię w banku i wiedziała gdzie byłem. Stwierdziła, że chce rozwodu. Po 2 tygodniach rozcięta warga się zrosła, ale do tej pory mam tam takie "zgrubienie". Zęby wyleczone, ale 2 to w połowie doklejone, a 2 to implanty. Nos delikatnie krzywy, ale nie rzuca się w oczy, tylko troszkę blizna jak ktoś się dobrze przyjrzy. Po samym wypadku miałem ryj jak predator, ale teraz nikt by nie powiedział, że coś takiego się wydarzyło. Z żoną się ułożyło i cieszymy się życiem, staramy się nie wracać do tego wydarzenia, ale czasem i tak wraca nam te wspomnienie.
PODSUMOWUJĄC: Do dziś nie wiem co się stało po wyjściu z klubu, czy może się tak niefortunnie wyjebałem na twarz, czy może ktoś mi wjebał? Pojęcia mnie mam, ale wiem jedno, dostałem lekcję życia której nie zapomnę nigdy. Mogłem stracić żonę, przy większym pechu życie... a straciłem finalnie trochę na zdrowiu i parę tysięcy złotych, żebym wyglądał jak człowiek+2 tysiące tego wieczoru... W całym nieszczęściu stwierdzam, że mogło być gorzej i dziś bardziej doceniam życie i moją kobietę. Byłem ciekaw klubu nocnego, a jak się okazało przysłowia nie biorą się z dupy-w tym przypadku "Ciekawość to pierwszy stopień do piekła". Uczcie się na cudzych błędach, szczególna ostrożność wskazana przy takich szemranych klubach.
P.S. Później z żoną czytaliśmy o tym klubie i to nagminny proceder, okradanie klientów, kolosalne rachunki klientów, podawanie różnych substancji, był też przypadek, że ktoś po wyjściu od nich zginął w dziwnych okolicznościach.
PODSUMOWUJĄC: Do dziś nie wiem co się stało po wyjściu z klubu, czy może się tak niefortunnie wyjebałem na twarz, czy może ktoś mi wjebał? Pojęcia mnie mam, ale wiem jedno, dostałem lekcję życia której nie zapomnę nigdy. Mogłem stracić żonę, przy większym pechu życie... a straciłem finalnie trochę na zdrowiu i parę tysięcy złotych, żebym wyglądał jak człowiek+2 tysiące tego wieczoru... W całym nieszczęściu stwierdzam, że mogło być gorzej i dziś bardziej doceniam życie i moją kobietę. Byłem ciekaw klubu nocnego, a jak się okazało przysłowia nie biorą się z dupy-w tym przypadku "Ciekawość to pierwszy stopień do piekła". Uczcie się na cudzych błędach, szczególna ostrożność wskazana przy takich szemranych klubach.
P.S. Później z żoną czytaliśmy o tym klubie i to nagminny proceder, okradanie klientów, kolosalne rachunki klientów, podawanie różnych substancji, był też przypadek, że ktoś po wyjściu od nich zginął w dziwnych okolicznościach.
Nie ma to jak własne nagranie)) ile kutasów zmieniłeś ? Jeden chyba miał gigantyczne krosty ))
Ma to sensu, czułem się podobnie, ale dużo gorzej... No cóż, lubię ten czarny humor na salisticu, chociaż ten komentarz odbieram jako humorystyczną otuchę Jak znajdą się łajzy, które mi dopierdolą jaki byłem głupi to też to przyjmę z pokorą,chociaż do dziś boli to z czasem nabrałem dystansu
jak widzę te jebane na pompowane glonojady to rzygać się chce ! ułała jakie to sexy jakie to fajne ^ jesteście w błędzie !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów