📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Długo się goi"... to nie trzeba było dawać ryja do ruchania.
bezdomnemu i za darmo
CrazyEdek napisał/a:
Ale to wyglada jak by Flodzia z trzy kutasy naraz przyjęła.
Kurde można fajke jarać z zamkniętymi ustami.
Raz jak w ryj dostałem i kieł rozszarpał kącik to miałem duże fajniejsze ziaziu szkoda, że zdjęcia nie zrobiłem.
Flodzia Ty masz z 13 lat
Devill11 napisał/a:
Raz jak w ryj dostałem i kieł rozszarpał kącik to miałem duże fajniejsze ziaziu szkoda, że zdjęcia nie zrobiłem.
Ja też kiedyś widziałem swój piszczel też szkoda, że zdjęcia nie zrobiłem
Mam warę rozjebaną w podobny albo i dokładnie ten sam sposób. Oberwało mi się metalowym przedmiotem w ryj (przykro mi, ale nie był metalowym kutasem). Blizna jest mała, ale mocno wkurwiająca, jak tylko potrę ją ręką to jebana krwawi. Niewygodnie goli się ryj no i coś tam z mięśni i nerwów ucierpiało, bo trochę seplenię, muszę uważać, żeby nie pluć na rozmówcę szczególnie jak jestem zmęczony/najebany. Nie polecam.
Kolczyk ,wary , chuj włosem zasłany. I taki efekt murowany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów