📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Solidne okna!
Lej krasowy się pod budynkiem utworzył. W takim przypadku nie ma czegoś takiego jak "tańszym kosztem". Jak się sam nie zawali to i tak rozbiórka.
xXx5226 napisał/a:
Lej krasowy się pod budynkiem utworzył. W takim przypadku nie ma czegoś takiego jak "tańszym kosztem". Jak się sam nie zawali to i tak rozbiórka.
"lej krasowy" to masz miedzy pośladkami... geolog z łapanki kurwa...
Okna otwierane na zewnątrz, sciany otwierane na zewnątrz... Cała Anglia
"Możliwe ze to dom po powodziach albo ziemia się osuwa."
Po chuj te mongolskie teorie wysnute z wiedzy zdobytej na uniwersytecie w TV?
Po chuj te mongolskie teorie wysnute z wiedzy zdobytej na uniwersytecie w TV?
Nie będzie mi mówił co mam robić, wyłączyłem w połowie
xXx5226 napisał/a:
Chuj nie lej krasowy, angielskie przegnite domy. No i fakt że jakoś na krzywej powierzchni stoi.
chuja sie znacie, wystarczy 2 minuty szukania w google :
stan domu to efekt mieszkania tam rodziny romskiej przez 6 miesiecy... dom nie wytrzymal i poprlnil bukakke.
stan domu to efekt mieszkania tam rodziny romskiej przez 6 miesiecy... dom nie wytrzymal i poprlnil bukakke.
JaTylkonaChwile napisał/a:
chuja sie znacie, wystarczy 2 minuty szukania w google :
Kurczę nazywaj rzeczy po imieniu. Cyganie nie Romowie. Cygan zawsze będzie cyganem.
ehh, budowlańcy, mówił majster, żeby nie rozbierać rusztowania, dopóki nie nakleją tapet w mieszkaniach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów