ale chyba mu się odechciało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
he he po czym poszedł gacie zmienić!!!
jaka to gra?
Wydaje mi się, że jest to P.T., super demo, wygląda jak film.
Cytat:
jaka to gra?
Gra nazywa się P.T.
Nie do końca gra bo to bardziej interaktywny teaser do innej gry ale jak się gra w nocy to idzie podskoczyć z fotela kilka razy.
PT aka Silent Hills, interaktywne demo technologiczne/zapowiedź stworzona przez Hideo Kojime i Guillermo del Toro z udziałem Norman'a Reedus'a (z The Walking Dead), niestety Konami skasowało projekt, a sam Kojima odszedł ze studia i z projektu nic nie zostało. Na pocieszenie dodam iż Rresident Evil VII będzie posiadał podobny styl i będzie można zagrać na PlayStation VR oraz HTC Vive/Oculus Rift
Te tzw. jupmscare-y to najtańszy i najmniej ambitny sposób na przestraszenie gracza/widza. Tam jakby wyskoczył milutki kotek to i tak większość miałaby stan przedzawałowy.
Ten tatuś ma jakąś bardzo dziwną brodę
Takie gry to po prostu gówno z prostymi zagrywkami. Prawdziwy horror buduje klimat i jest w stanie sprawić, że posrasz się poprzez zwykły ruch krzaka poruszonego przez wiatr.
eee tam rozczarowalem się, myslalem ze wkurwi sie rzuci telewizorem, wywali go za okno czy wezmie siekiere, cos w stylu. eeee taaam.
Polecam Alien Izolation cały czas trzyma napięcie i jest zajebista.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów