Nie musisz dziękować
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie musisz dziękować
Demoniczny śmieszek.
Essent napisał/a:
Prawdziwy tatuś skurwiel
normalny ojciec. nie chucha nie dmucha na dzieciaka. ze dwa razy się wywali i się nauczy. a inny już nigdy hulajnogi do ręki nie dostanie, bo tatuś pizda będzie się bał.
pamiętaj, im mniejsze dziecko, tym ma blizej do podłogi i rzadziej sobie robi krzywde
Prawdziwy tatuś sk***iel
Obstawiam bardziej ze to jakiś stryjek, zawsze tak jest że to oni uczą najbardziej pojebanych rzeczy, najczęściej pod kołdrą
Hacker40 napisał/a:
Obstawiam bardziej ze to jakiś stryjek, zawsze tak jest że to oni uczą najbardziej pojebanych rzeczy, najczęściej pod kołdrą
Zajebistych masz stryjków.
Goldi85 napisał/a:
Nie tata ... wujek jak nic ... wiem jak to jest bo mam chrzesniaka
A ja chrześnicę
Ja ze swoim starym jak coś robię przy autach (ma hopla na E30 i aktualnie regularnie rzeźbię przy tym sprzęcie) to jak cokolwiek zrobię inaczej niż jego wyuczone nawyki to zaraz lecą teksty: "odkręcasz to jak pizda", "warsztatu to ty nie otwieraj młody", "co będzie jak mnie zabraknie", "końcówkę dobrą wziąłeś?". Idzie chujozy dostać ale chociaż coś się umie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów