Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciesz się że tylko alkoholikiem...
No tak, to fakt. Zawsze mógł zostać jebanym pierdolniętym żytem
A tak poza nawiasem to suchar nie ma wzięcia bo większość sodoli po przeczytaniu go, przeżywa nawrót traumy
Kto nie klika ten pedał z dobrej rodziny.
Co Ty masz z tym żytem? W każdym poście go wstawiasz.Ktoś Cię w życie wyruchał i nie odpisuje na sms-y?
Tak. Tak było. Ruchali mnie! Ale otworzyłem oczy i od tego momentu postanowiłem że che być bardziej wolny, świadomy wyborów. A do tego zachciało mi się Walczyć. Walczyć z gównem wkładanym Ludziom takim jak Ty go łbów. Walczyć z lichwą, wyzyskiem, z jebanym matrixem... Tak Matrix istnieje. A kreuje go kilka % Syjonistycznych Kurw.
Ale Tobie na tą chwilę, ONI zajebali mózg. Czy się wyleczysz to tylko zależy od Ciebie. Masz Wolną Wolę.
Twierdzisz, że lubisz teorie spiskowe, buntujesz się na rzeczywistość, to dobrze, pora oderwać się od nawyków prokreacyjnych ojca. Aha, matrix istnieje, to orgazm twojego ojca w Twoim odbycie, walcz z tym, zaciskaj poślady i walcz. Czytaj dużo książek, zdaj egzamin gimnazjalny, to tak na dobry początek. Potem uprawiaj marchewkę w doniczce na balkonie i zatrudnij się w Biedronce
@up
Twierdzisz, że lubisz teorie spiskowe, buntujesz się na rzeczywistość, to dobrze, pora oderwać się od nawyków prokreacyjnych ojca. Aha, matrix istnieje, to orgazm twojego ojca w Twoim odbycie, walcz z tym, zaciskaj poślady i walcz. Czytaj dużo książek, zdaj egzamin gimnazjalny, to tak na dobry początek. Potem uprawiaj marchewkę w doniczce na balkonie i zatrudnij się w Biedronce
Mam nadzieję że masz na imię Geniek, tzn Geniusz. Powiedz że tak! Bo jesteś przeKURWAzajebisty. A przeKURWA to rajt nał Twoja stara mojego bękarta. Zastanowie się czy będziesz bratem, czy wujkiem.
Na sto procent będziesz chrzestnym Pajacem. Zacznij odkłądać na Rolexa dla Twojej mamy bękarta.
Mój Tatuś tak się cieszył że przyjdę na Świat, aż został alkoholikiem.
Jeśli jesteś facetem, to jesteś jebanym kłamcą. Jeśli faktycznie masz na imię Barbara, to nie jest źle. Twój stary może jeszcze zostać Twoim alfonsem, czyli ty będziesz mieć robotę, a stary jakiś zarobek. Tak czy siak, szału nie ma. Ale zawsze możecie chlać razem...
Twój stary może jeszcze zostać Twoim alfonsem, czyli ty będziesz mieć robotę, a stary jakiś zarobek. Tak czy siak, szału nie ma. Ale zawsze możecie chlać razem...
Nie, nie sądzę. U mnie w rodzinie patologi nie ma. Zastanawia mnie teraz jedno, skąd Ty możesz wiedzieć o takich zjawiskach, procederach?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów