📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tsunami zamarzło. Szach mat ekofaszyści! Mamy globalne ochłodzenie
Wy chyba nigdy w górach nie byliście typu Alpy. Pojedźcie to zobaczycie coś takiego na żywo.
Kurde ja jak bym to zobaczył, to bbym się chyba teleportował siłą woli w bezpieczne miejsce.
wał szelfowy to się nazywa od kiedy wprowadzili nowy atlas chmur w zeszłym roku (za parę lat stado świeżo upieczonych magistrów meteorologii wszystko Wam wyjaśni:)) wcześniej nazywało się to po prostu HAARP, od nazwy urządzenia, które takie chmury wywołuje, pozdrawiam myślących ;p
Testy projektu blue beam 23 września ruszy pełną parą.
A tak na poważnie to chmury jak chmury...
piotr_roman napisał/a:
wał szelfowy to się nazywa od kiedy wprowadzili nowy atlas chmur w zeszłym roku (za parę lat stado świeżo upieczonych magistrów meteorologii wszystko Wam wyjaśni:)) wcześniej nazywało się to po prostu HAARP, od nazwy urządzenia, które takie chmury wywołuje, pozdrawiam myślących ;p
necrofallus8 napisał/a:
Testy projektu blue beam 23 września ruszy pełną parą.
Ale to oficjalne, że USA badały (oficjalnie badały i już niby nie badają) wpływ fal o różnych długościach na działanie górnych warstw atmosfery, jako projekt HAARP, i to poważna sprawa. Tak samo jak ONZ przyznało, że chemtrails to opryski aluminium, oficjalnie mające odbijać promienie słonecznie celem obniżenia temperatury planety.
Cumulonimbus arcus czyli chmura szelfowa tudzież wał szkwałowy. Powstaje przy szybko przemieszczajacych się układach burzowych w formie liniowej (na radzarze typowa sygnatura liniowa).
To tylko magiczna bariera z Gothica
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów