📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fejk -Ganges jest tak upierdolony że można po nim chodzić jak Jezus.
Ta ich najświętsza rzeka na świecie, którą tak wielbią i czczą to jest przez nich samych tak brudna, że spokojnie zaryzykowałbym stwierdzenie, że niektórzy mają czystsze ścieki w szambach niż oni te pomyje.
~Velturałkę napisał/a:
Ta ich najświętsza rzeka na świecie, którą tak wielbią i czczą to jest przez nich samych tak brudna, że spokojnie zaryzykowałbym stwierdzenie, że niektórzy mają czystsze ścieki w szambach niż oni te pomyje.
Dla laików dodam, że w Gangesie ludzie: piorą, myją się, srają, szczają, myją zwierzęta, które też srają i szczają. Wrzucają tam także CAŁE zwłoki. Wszakże jest to pochówek w ich najświętszym miejscu. Dlatego nie ma krzty przesady w tym, co napisał rudy, że u nas ścieki z Warszawki płynące Wisłą są bardziej sterylne od ich Gangesu. XXI wiek, a u nich mentalnie dalej starożytność, co najwyżej XV wiek.
To jest autentyczne zdjęcie z Gangesu, wystarczy wpisać "corpses in", a gógiel sam już podpowiada "in ganges river". Wynika z tego, że najłatwiej na świecie odjebać kogoś i pozbyć się zwłok to chyba w Indiach, bo ciała w tej rzece na nikim wrażenia nie robią.
- Heniu, może przypierdolimy na czas transportu jakimś śrubunkiem czy pasami, tak dla bezpieczeństwa?
- Mieciu kurwa, a po co? Co się złego może stać.....
- Mieciu kurwa, a po co? Co się złego może stać.....
Tak spierdolić piękny kraj potrafią tylko Hindusi... Najbrudniejszy. najbardziej śmierdzący, najbardziej zjebany kraj na świecie to Indie. Jeden gościu wrzucił fotkę z polskiej procesji, serio kurwa gościu, nie widzisz różnicy między ich, gównianymi tradycjami a naszymi?! Polacy nie są ideałami, ale gdybyśmy zamieszkiwali teren który zaśmiecają i obsrywają Hindusi to bym mieli 3 może i 2 najbogatszy kraj na świecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów