📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale spierdolony montaż oglądać sie nie da
Życie to zupa, a ja mam widelec
Chujowy montaż, ale przynajmniej on wie co robi. Bo wpłacił.
Nie robi tego jak zrobi to większość polskiej młodzieży, czyli oblewają się wodą nie wpłacając nic.
Nie robi tego jak zrobi to większość polskiej młodzieży, czyli oblewają się wodą nie wpłacając nic.
Suovetaurilie napisał/a:
A TEDE KURWOM JEST
Ech dzieciaku...
BTW to właśnie głupie jest... wszyscy tak chętnie się oblewają, żeby nie przelać tej stówki. Akcja miałaby sens, gdyby za oblanie się tą wodą z lodem jakaś fundacja wpłacała jakiś chajs, tak jak jest ze zbieraniem nakrętek od napojów.
Max. 250 znaków
BTW to właśnie głupie jest... wszyscy tak chętnie się oblewają, żeby nie przelać tej stówki. Akcja miałaby sens, gdyby za oblanie się tą wodą z lodem jakaś fundacja wpłacała jakiś chajs, tak jak jest ze zbieraniem nakrętek od napojów.
Tylko mam takie małe ale,na większości filmików oblewają się samą wodą bez lodu,to skąd mamy do huja wiedzieć że była zimna.Na fb już się u mnie zaczął spam jak się oblewają,tylko że większość pewnie ciepłą wodą.Ja tam pierdolę jak ktoś mnie nominuje,wole już wpłacić niż się ośmieszać.
Sram na te wszystkie bukiety !!!
nie pierd.ol bonzo z kobrą cię nominowali frajerze
@ Ęriko de skuczas palabras
chyba jednak Ty nie ogarnąłeś.... Więc Bill Gates robił by splasha, żeby nie pomóc dzieciom? ....
chyba jednak Ty nie ogarnąłeś.... Więc Bill Gates robił by splasha, żeby nie pomóc dzieciom? ....
Po 1. słyszałem o tym, że jeśli oblewasz się płacisz dychę, jeśli nie stówę.
Po 2. od tego gościa wreszcie wiem o co tak naprawdę w tej akcji chodzi tzn. żeby poczuć się tak, jak osoby, na rzecz których zbierane są pieniądze. Od paru dni widzę tutaj pierdolone filmiki z laniem wody i w żadnym z nich nie było wyjaśnione po co to wszystko. A facebooka pierdolę i na niego nie wchodzę.
Po 2. od tego gościa wreszcie wiem o co tak naprawdę w tej akcji chodzi tzn. żeby poczuć się tak, jak osoby, na rzecz których zbierane są pieniądze. Od paru dni widzę tutaj pierdolone filmiki z laniem wody i w żadnym z nich nie było wyjaśnione po co to wszystko. A facebooka pierdolę i na niego nie wchodzę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów