18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:34
00:00
-02:01
Download

Ale spokojnie, na upierdliwych dziennikarzy została wezwana policja.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry 2024-08-26, 14:16 4
Media promujące komunizm chcą moralizować kogoś odnośnie innych ludobujczych ustrojów? Paradne.
Zgłoś
BrianGriffin 2024-08-26, 14:29 2
P🤬lone łyse k🤬y, lizać odbyty swoim niemieckim panom
Zgłoś
~Dostojny 2024-08-26, 14:32
BambiPMT napisał/a:

K🤬a tłuściochu p🤬lony.

dobre dobre

chociaż trochę niegrzeczne
Zgłoś
pazuzu 2024-08-26, 15:05 2
tfujdiler napisał/a:

Volkslista podpisana tak przez twojego dziadka pęknięty kondomie! A która kategoria to musisz go zapytać, ale pewnie się nie przyzna

To ty bronisz nazistów więc nie wiem co się bronisz, idź obciągnąć swoim łysym kolegom
Zgłoś
Endrju28 2024-08-26, 15:13 2
marcinbobek napisał/a:

C🤬l po chemioterapii i w butach ortopedycznych. Za noszenie 1488 i Polskiej flagi powinien być rozj🤬y na atomy i oszczany.
Nigdy nie rozumiałem tych sk🤬ieli i ich dwubiegunowości.
J🤬 nazistę!

Czyli nawet nie wiesz czym jest "1488", ale i tak się wypowiadasz. Typowe dla lewactwa 🤣

[ Dodano: 2024-08-26, 15:16 ]
kubaska5 napisał/a:

Mam nadzieję że ktoś mu pozornie połamie nogi ręce i kręgosłup bo takie guwno nie powinno stawić stopy na polskiej ziemi nasyconą krwiom dzieci nastolatków charceży wojska polskiego a puzniej AK wieńce niech takich kretynów znajdzie intifadą e go połamią tak jak robią od lat .

Ty nawet polskiego nie znasz, więc myślę, że taki typ w glanach (nawet jak ustawiony prowokator) stoi wyżej od ciebie.
Zgłoś
Adamlosss 2024-08-26, 15:22 2
Jak taki ciekawy to niech wyp🤬ala pytać Tuska i reszty co widzi w neokomunizmie
Zgłoś
darek1234 2024-08-26, 15:29 2
n1ck.ee napisał/a:

Wzorowy ukrofil/ nazista.

n1ck.ee napisał/a:

Zasiłki dla Ukraińców, oba twory jarają się nazizmem

Dwa kacapSSkie zjeby-boty? Przynajmniej je przeprogramujcie, bo w Polsce furory nie zrobicie

Grymson napisał/a:

Ciekawe czy redaktor wie, że Krzyż Celtycki jest legalnym znakiem w Polsce 🤪

Widzisz, tryzub ma pochodzenie z czasów Wikingów, ale kojarzy się nam, Polakom, zupełnie inaczej

BambiPMT napisał/a:

K🤬a u władzy komuniści od końca komuny. Jakoś nie widziałem, żeby aresztowali Zandberga albo inne lewackie gówno, które otwarcie propaguje komunizm.

Daj jeden przykład tego, że Zandberg jest komunistą

Manolito666 napisał/a:

Pan się uważa za polskiego patriotę? zapytał dziennikarz gazety wyborczej, przepraszam, gazety żydowskiej, jak uparcie powtarza Engelking. Niezły fikoł dialektyczny

A jakie znaczenie to ma? Naziol to naziol, a te przygłupy naziolami są

Adamlosss napisał/a:

Jak taki ciekawy to niech wyp🤬ala pytać Tuska i reszty co widzi w neokomunizmie

Kolejny zjeb
Zgłoś
Yazaki 2024-08-26, 15:46 1
Nazistowskie śmieci... kopałbym po tej tępej mordzie, aż by sie śmieć uśmiechnął!
Zgłoś
specjal01 2024-08-26, 15:51 1
BambiPMT napisał/a:

K🤬a u władzy komuniści od końca komuny. Jakoś nie widziałem, żeby aresztowali Zandberga albo inne lewackie gówno, które otwarcie propaguje komunizm. Więc nie p🤬l.
Nie popieram nazioli. Ale wolność słowa to wolność słowa. Skoro lewaki mogą mówić o mordowaniu wszystkich rasistów to czemu oni nie mogą se myśleć co chcą?
Jeden c🤬j czy lewy czy prawy nazista. Wszyscy mają prawo do głosu. Może mówić że nie lubi czarnych, pedałów, czy muzułmanów. Dopóki nie dyskryminuje w pracy, nie obraża osobiście, nie bije itp to c🤬j mnie obchodzi co typ ma na myśli.
Nie przeszkadza ci pewnie jak zboczeńcy wmawiają małym dzieciom że c🤬j w dupie to naturalna rzecz.
WSZYSCY MAJĄ PRAWO DO SWOJEGO ZDANIA. A taka p🤬da jak ty nie potrafi tego uszanować

Kolejny debil bez szkoły i problem czytania ze zrozumieniem.
Ja piszę o zakazie tworzenia organizacji nazistowskich na terenie RP a ten mi tu wyjeżdża z "prawem do swojego zdania" hahahahaah
P🤬lony ciemnogród.

NIE, NIE MASZ PRAWA DO SWOJEGO ZDANIA.

A jedynie
Art. 19. Prawo do swobodnego wyrażania opinii

Nie martw się, takich "mundrych" jak ty jest już 60% w tym kraju. Pokazały to ostatnie wybory i będą ci klaskać za wypisywanie takich bzdur...
Zgłoś
bosch86 2024-08-26, 15:53 1
Velture napisał/a:

Srebrny łańcuch na szyi bo na złoty zabrakło z zasiłku dla bezrobotnych

Ej bez przesady, akurat taka gruba kieta złota to moim zdaniem odpustowo wygląda, srebrna lepiej. Wiadomo jako inwestycja to c🤬j już można sobie kupić ale wstyd założyć bo jak cygan od razu xD
Zgłoś
raistpol 2024-08-26, 15:57 1
poproszę o podstawienie łysego do filmiku z dzieciakiem w autobusie. Łysego dajmy za dziadka i obserwujmy reakcję.
- A pan jest Hitler?
- (ze łzami w oczach) Nie, kochany szkrabie
Zgłoś
Pyszuki 2024-08-26, 16:10
PsikutaBezS napisał/a:

Ale spokojnie, na upierdliwych dziennikarzy została wezwana policja.

Po ryju widac, ze szarych komurek to tam nie ma, ale dziennikarz tez sie nie popisal..
Zgłoś
Ogro89 2024-08-26, 16:22
Prawda jest taka że jedni i drudzy do utylizacji.
Zgłoś
BambiPMT 2024-08-26, 16:34 3
darek1234 napisał/a:

Dwa kacapSSkie zjeby-boty? Przynajmniej je przeprogramujcie, bo w Polsce furory nie zrobicie
Widzisz, tryzub ma pochodzenie z czasów Wikingów, ale kojarzy się nam, Polakom, zupełnie inaczej
Daj jeden przykład tego, że Zandberg jest komunistą
A jakie znaczenie to ma? Naziol to naziol, a te przygłupy naziolami są
Kolejny zjeb

Każdy lewus co wyciąga rękę po twoje jest. Socjalizm -komunizm. Marks i Engels na gębie to jakbyś wybierał Stalina albo Pol Pota.
Gorsi są tylko komuniści pod płaszczykiem prawicy jak PiS.

Bo prawo zabrania? Prawo jest źle skonstruowane i wolność słowa to jest pusty slogan.

Swoje się po mieście za naziolami naganialem. Z anarchistami i punkami też się na siedziałem.
Teraz jak jestem już dorosły wiem, że to jakieś poj🤬e marzenia tępych leniwych c🤬jów, co tylko chcą na kimś pasożytować. Jest trochę wyjątków. Ale ogólnie tak to wygląda.
Zgłoś
Lukigm 2024-08-26, 16:43 1
Krzyż nie groźny, akceptowany w kościele
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem