Ten kierowca, a dokładniej pani kierowca prawie zepchnęła rowerzystę na krawężnik
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jeżdżą tymi rowerami i koleiny robią
Nigdzie nie spotkałem się z takim chamstwem na drogach jak w Poznaniu.
Po drugie primo ciesz się, że żyjesz
A po trzecie primo ultimo kup kurwa samochód albo motocykl i nie udawaj jaki to Ty nie jesteś pro eko zdrowy
Po drugie primo ciesz się, że żyjesz
A po trzecie primo ultimo kup kurwa samochód albo motocykl i nie udawaj jaki to Ty nie jesteś pro eko zdrowy
@up gołym okiem widać, że zamiast roweru miałeś wózek dla lalek. i wszystko by było ok gdyby nie to, że jesteś chłopcem...
Na kolanach do Częstochowy!!! mogłeś zginąć farciarzu!!!
Niestety, nie ma żadnego przepisu określającego odległość samochodu od rowerzysty. Ma być jedynie bezpieczna - chyba, że coś zmienili (przepis określał odległość od kolumny rowerzystów).
killerZeWsi napisał/a:
Niestety, nie ma żadnego przepisu określającego odległość samochodu od rowerzysty. Ma być jedynie bezpieczna - chyba, że coś zmienili (przepis określał odległość od kolumny rowerzystów).
Jest. 1 metr
Rejestracja PZ. I wszystko jasne. Pierdolone wieśniaki!
@student777
idź ty kurwa się doucz najpierw potem wymyślaj jakieś niestworzone przepisy...
kprd.5.6.art.24.2. Kierujący pojazdem jest obowiązany przy wyprzedzaniu zachować szczególną ostrożność, a zwłaszcza bezpieczny odstęp od wyprzedzanego pojazdu lub uczestnika ruchu. W razie wyprzedzania roweru, wózka rowerowego, motoroweru, motocykla lub kolumny pieszych odstęp ten nie może być mniejszy niż 1 m.
i mowa tutaj o wyprzedzaniu rowerzysty przez samochód, a nie że rowerzysta zaczyna mnie wyprzedzać z prawej bo np stoję w korku i nagle z dupy mam mu znaleźć 1m wolnego pasa...
a kierowca, zapewne albo nie zauważył 80% rowerzystów i pieszych ubiera się w kolory ciemne/szare, a potem przy chujowej pogodzie jest płacz że jak to kierowca mógł nie widzieć :]
ewentualnie ktoś nie lubi rowerzystów i tyle :]
idź ty kurwa się doucz najpierw potem wymyślaj jakieś niestworzone przepisy...
kprd.5.6.art.24.2. Kierujący pojazdem jest obowiązany przy wyprzedzaniu zachować szczególną ostrożność, a zwłaszcza bezpieczny odstęp od wyprzedzanego pojazdu lub uczestnika ruchu. W razie wyprzedzania roweru, wózka rowerowego, motoroweru, motocykla lub kolumny pieszych odstęp ten nie może być mniejszy niż 1 m.
i mowa tutaj o wyprzedzaniu rowerzysty przez samochód, a nie że rowerzysta zaczyna mnie wyprzedzać z prawej bo np stoję w korku i nagle z dupy mam mu znaleźć 1m wolnego pasa...
a kierowca, zapewne albo nie zauważył 80% rowerzystów i pieszych ubiera się w kolory ciemne/szare, a potem przy chujowej pogodzie jest płacz że jak to kierowca mógł nie widzieć :]
ewentualnie ktoś nie lubi rowerzystów i tyle :]
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów