📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Persona non grata - osoba nieporządana, nie chciana. Jest to termin dyplomatyczny.
Nie ma za co.
I kto by pomyślał, że książki szpiegowskie mi się kiedyś przydadzą...
Nie ma za co.
I kto by pomyślał, że książki szpiegowskie mi się kiedyś przydadzą...
Teraz gdzie sa te komuchy co wypisywały negatywne komenty na tych ludzi co tam wparowali protestować? Nawet sól tej ziemi otwarcie krytykuje naszych rządzących i ich służalczość porównując tą sytuację do stanu wojennego (kurwa stan wojenny! + szkop wydaje w Polsce rozkazy interwencji! czy wy to ogarniacie!?). Pewnie nawet po tym będziecie ue po paierku do dupy wchodzić i rodzynki wyjadać z najciemniejszych zakamarków pęknięcia...
知恵者一人馬鹿万人。
jebać żyda i jebać niemcy.
Niemiecka partia nami rzadzi to i konsul niemiecki ma decydujace zdanie..
@ProVVe bo ludzie naprawdę myślą, że UE (czyli Niemcy) dają pieniądze Polakom, aby żyło im się lepiej. Przecież to naiwne rozumowanie pięciolatka. Oczywiście, że po podpisaniu traktatu lizbońskiego jesteśmy zwykłym wasalem niemieckiego państwa i jeżeli jutro kanclerz Merkel powie, że mają być zlikwidowane wszystkie uniwersytety w Polsce to tak się stanie.
Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i przyznać, że jako odwieczni wrogowie Polacy i Niemcy, to my zawsze byliśmy tym gorszym. Ich całkowite zwycięstwo było kwestią czasu. Nie udało się za czasów rozbiorów, nie udało w 39 r, ale udało się poprzez dyplomację i naiwność Polaków w 2004 i 2009 (traktat lizboński).
Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i przyznać, że jako odwieczni wrogowie Polacy i Niemcy, to my zawsze byliśmy tym gorszym. Ich całkowite zwycięstwo było kwestią czasu. Nie udało się za czasów rozbiorów, nie udało w 39 r, ale udało się poprzez dyplomację i naiwność Polaków w 2004 i 2009 (traktat lizboński).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów